Yeni Bir Televizyon Kanalı Açıldı

Yeni Bir Televizyon Kanalı Açıldı
Onlarca farklı içerikte yayın yapan onlarca kanal arasına bir yenisi daha katıldı. Sözcü Tv test yayınının ardından seyirciyle buluşarak normal yayın hayatına başladı.

Ülkemizde bugün ulusal, uluslararası ve yerel ölçekte pek çok televizyon kanalı yayın yapıyor. Bu kanallardan kimi haber, kimi müzik kimi genel ve kimi de özel içerikli olarak faaliyet gösteriyor. Ulusal kanallar daha çok reklam pastasından pay alırken bu kanallar aynı zamanda milyonlarca liralık dev bütçeleriyle dizi, program ve değişik yapımları seyirciyle buluşturuyor ve izlenme oranlarında da açık ara önde bulunuyorlar. Haber ağırlıklı kanallar ise genel yayın yapan kanalların peşinden geliyor. Daha çok gündemle ilgili haber yapan kanallar zaman zaman da politik yayın içerikleriyle dikkatleri çekiyor. Pek çok kanalın yayın yaptığı ülkemizde yeni bir televizyon kanalı daha yayın hayatına başladı. Uzun bir süredir deneme yayınları yapan Sözcü Tv 1 Mart 2023 Pazartesi itibariyle yayın hayatına başlayarak seyirciye merhaba dedi.

Sözcü Tv Yayında

Uzun bir süredir test yayınlarını devam ettiren ve bu sırada da program içeriğini oluşturmaya ve çeşitlendirmeye çalışan Sözcü Tv 1 Mart 2023 Pazartesi itibariyle yayın hayatına başlayarak seyirciye merhaba dedi. Uzun bir süredir hazırlıkları sürdürülen kanalın genel müdürlüğünü usta gazeteci Yılmaz Özdil yaparken kanalın daha çok haber ağırlıklı olacağı açıklandı. İlk yayınına İstiklal marşı ile başlayan kanalın yayın hayatına başladığını Genel Müdür Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yılmaz Özdil paylaşımında “bedel ödedik, biat etmedik, yok ederiz zannettiler, sabrettik, imkansız dediler, gülümsedik… Sözcü televizyonu vatana millete hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Yılmaz Özdil bu paylaşımı yaptıktan sonra pek çok insan bu paylaşımı beğendi.

Sözcü Tv

Sözcü Gazetesinin bünyesinde kurulan ve haber ağırlıklı bir yayın içeriği belirleyen Sözcü Tv özellikle yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oldukça öne çıkacak gibi görünüyor. Yapacağı yayınlarla dikkatleri çekecek olan kanal uzun bir süredir test yayını yapıyordu. İçeriği daha çok haber ağırlıklı olan kanalın ana haber bültenini Korcan Karar sunacak. Hafta sonu haberlerini ise Ümit Zileli’nin sunacağı kanalın programlarında ise İskender Baydar yer alacak. Aynı zamanda televizyon tarihinin en çok beğenilen yapımlarından olan Olacak O kadar adlı program Oya Başar liderliğinde Olmaz Bu Kadar adıyla ekrana gelecek. Sözcü Tv’nin yayınını seyretmek için ise

-          Digiturk: 60

-          D-smart: 93

-          Turkcell TV Plus: 69

-          Tivibu: 69

-          Türksat Kablo TV: 76 ve

-          Türksat 4A: 11837 Frekans, 30.000 V, batı, fec:2/3 frekansından izlenebilecek.

02-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar