Yıldız Tilbe’den Olay Açıklama! Yer Çekimi Yok

Yıldız Tilbe’den Olay Açıklama! Yer Çekimi Yok
Newton’la aynı fikirde olmak zorunda mıyım diyerek yer çekimi yasasına karşı çıkan ve yer çekimi yok diyen Yıldız Tilbe gündemin ilk sıralarında yer aldı.

Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan ve şarkılarıyla her yaştan insanı ve her zaman etkileyen ünlü şarkıcılardan Yıldız Tilbe sık sık magazin basını ve sosyal medyada gündem oluyor. Kendine has üslubuyla ve fikirleriyle sosyal medyada paylaşımlar yapan ve bu paylaşımlarla bir anda gündemin ilk sıralarına oturan ünlü isim geçtiğimiz yıl bu aylarda sokak hayvanlarıyla ilgili paylaşımlarıyla uzun bir süre gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bugünlerde ise fizik kanunlarıyla ilgili paylaşımlarıyla gündemde yer almayı başardı. Yıldız Tilbe ünlü fizikçi Newton’la aynı fikirde olmak zorunda değilim diyerek yer çekimi yasasını kabul etmediğini ve yer çekimi diye bir şeyin olamayacağını iddia etti. Bu paylaşım kısa sürede magazin gündeminin ilk sırasına oturmayı başardı.

Yer Çekimi Yok

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu sefer de yer çekimi yasasıyla ilgili paylaşımlarıyla gündemde. Yer çekimi olmadığını iddia eden şarkıcı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yıldız Tilbe paylaşımında “bence yer çekimi diye bir şey yok. Olsaydı hiç kimse ve hiçbir şey yeryüzünde duramazdı, yerin dibine geçerdi. Her şey, güneş nasıl havada duruyorsa, gezegenler nasıl yerinde dönüp duruyorsa biz de öyle duruyoruz. Yer çekimi nasıl olsun, yer niye çeksin, çekse böyle mi olur? Her şey birbirini gayet itiyor bence. Bir çekim değil de itim gücü var. Bence yer bizi itiyor, gök de. Farkında değiliz, yoksa yürüyemezdik. Kuşlar, uçaklar uçmazdı. Newton’la aynı fikirde olmak zorunda mıyım” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni, yorum alırken Yıldız Tilbe de magazin basını ve sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Paylaşımlarıyla Şaşırtıyor

Son paylaşımı yerçekimi ile bir kez daha gündemde yer alan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor. Hemen her konuda farklı çıkışları ile dikkatleri çeken şarkıcının bu paylaşımları gündem oluyor. Son olarak sokak hayvanları ile yaptığı paylaşımlar gündem olan ve hatta tüm ülkenin dahil olduğu bir gündem maddesi haline gelen paylaşımları sebebiyle ünlü şarkıcı mahkemeye de verilmişti. Ancak duruşundan taviz vermeyen Yıldız Tilbe pek çok kişiden de takdir ve destek görmüştü.

02-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar