Yeni dizi Gönül Dağı Anadolu hikayeleriyle geliyor!

Yeni dizi Gönül Dağı Anadolu hikayeleriyle geliyor!
Yeni sezona iddialı diziler bir bir giriş yaparken hazırlıkları süren diziler de yayın için gün sayıyor. Yeni dizi Gönül Dağı Anadolu hikayeleriyle geliyor! İşte oyuncu kadrosu…

TRT 1'de yayınlanacak yeni dizi Gönül Dağı yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanıyor. Anadolu hikayelerinden oluşan senaryosuyla dikkat çeken yeni diziden ilk fotoğraflar gelmeye başladı. Köprü Film tarafından projelendirilen Gönül Dağı dizisi, yeni sezonda TRT 1'ekranlarında yayınlanacak dizilerden biri oldu. Gönül Dağı, Mustafa Çiftçi tarafından yazılan Bozkır Hikayeleri'nin uyarlamasıyla çekilen bir dizi olacak.

Gönül Dağı'nda Bozkır esintisi

Tövbeler Olsun, Masumlar Apartmanı, Barbaros, Nizam-ı Alem gibi TRT 1'de yeni başlayan diziler arasına Köprü Film tarafından hazırlanan Gönül Dağı'da eklendi. Çekimleri Eskişehir Sivrihisar'da yapılan Gönül Dağı'nı yönetmen Yahya Samancı çekiyor. Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan gibi iki genç ismin başrolde yer aldığı diziden ilk fotoğraflar geldi. Bozkır'ın ortasında bulunan şirin bri kasabada geçen öykünün anlatılacağı Gönül Dağı evlerinize bozkır esintisi getirecek. Gönül Dağı'nda yer alacak diğer ismlerin Erdal Cindoruk, Şebnem Dilligil, Ali Düşenkalkar ve Mert Turak'ın olması bekleniyor.

Gönül Dağı Dilek ve Taner'in hikayesini anlatacak

Anadolu insanının değerlerini yeniden hatırlatacak Gönün Dağı dizisi şehir hayatına entegre olanlara hoş bir nostalji yaşatacak. Kısıtlı imkanlarla mücadele eden, alınteriyle kazanmanın ve paylaşmanın değerini yeniden anlayacağınız Gönül Dağı dizisinde, Taner ve Dilek'in şakı eşlik edecek. Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan'ın canlandıracağı Taner ve Dilek karakterlerinin saf ve masum sevgisi günümüz ilişkilerine ayna tutacak. Düğünler, cenazeler, geleneksel günler ve bozkırın sembolleri Yılkı atları Gönül Dağı dizisinin en çarpıcı sahnelerini oluşturacak.

Gönül Dağı çekimleri başladı

Gönül Dağı şarkılara ve efsanelere konu olan bir dağ. Gönül Dağı hikayesi kulaktan kulağa şu cümlelerle anlatılır; "Nerede bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa, Gönül Dağı'ndan bir parça taş kopar ve düşer… Ama büyük, ama küçük…" TRT 1'in yeni dizisi Gönül Dağı, başrolleriyle de şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Merakla beklenen dizinin genç oyuncularının uyumlu görüntüleri diziyi ilgi çekici hale getirecek. Çekimleri başlayan Gönül Dağı, bozkırın acılarını, hüzün ve sevinçlerini etkili bir hikaye ile evlerinize taşıyacak.  

09-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar