Yepyeni bir dizi daha... Adı: MERYEM

Yepyeni bir dizi daha... Adı: MERYEM
Ekranların yeni dizisi Meryem ne zaman başlayacak? Meryem oyuncuları kimler? Meryem dizisinin konusu ne? Dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen tüm bu soruların cevabı yazımızda. İşte ayrıntılar.

Başrollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı yeni dizi Meryem Kanal D ekranlarında yayına başlayacak. Yayınlanmaya başlar başlamaz Meryem dizisini Canli TV'den takip edebilirsiniz.
 

Meryem dizisinin konusu:
Dizi aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş’ın ve suçlu gördüğü Meryem'in hikayesini anlatacak.  Bir gece yarısı meydana gelen trafik kazasıyla birçok insanın hayatı değişecek. Kazada sevdiği kadını kaybeden Savaş, içinde biriktirdiği intikam duygusuyla suçlu gördüğü Meryem’den intikam almak için elinden geleni yapacak.
Furkan Andıç, sevdiği kadının intikamını almaya çalışan Savaş’ı, Ayça Ayşin ise diziye adını veren Meryem karakterini canlandıracak. Meryem dizisi yakında Kanal D'de!
Meryem dizisi oyuncuları kimler?
Furkan Andıç
Birçok dizide rol alan sanatçı 2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolünü oynadı. 
2014’te Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırdı.
2015 yılında ise atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında da Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Tankut karakteriyle rol aldı.
Ayça Ayşin Turan
Genç ve güzel oyuncu,  22 yaşında olmasına rağmen çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda tiyatro eğitimi gördü.
Ayça Ayşin Turan, 2014 yılında Karagül dizisinde Ada Şanverdi karakterini canlandırdı.
Özcan Deniz'in Sevimli Tehlikeli filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Bu film genç oyuncunun ilk sinema başrolü oldu. 
Son olarak Altınsoylar dizisinde Burcu rolünü oynadı.

10-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar