Yeni dizi ''Oğul'' ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Yeni dizi 'Oğul’’ ne zaman hangi kanalda başlayacak?
Yeni dizi ''Oğul''un çekimlerine FOX TV için başlandı. Dizinin ne zaman ekranlarda olacağı henüz belirtilmezken dizi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor. Dizi ilerleyen günlerde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Fox Tv için çekimlerine başlanan ‘’Oğul’’ dizisinin ne zaman ekranlarda olacağı henüz netlik kazanmadı. Dizinin konusu ile ilgili de net bir açıklama olmasa da, dram türüne ya da gizem-gerilim türüne yatkın olabileceği belirtiyor.

Oğul dizisinin adı, kanalı, dizinin bazı oyuncuları ile çekildiği bölge belli. Ancak dizi ne zaman başlayacak, hangi günler yayınlanacak ve Oğul dizisi konusu ile ilgili her hangi bir güncel bilgi hala belli değil.

FOX TV'de yayın hayatına başlayacak olan dizi, henüz çekim aşamasında, kast çalışmaları yürütülüyor ve bununla birlikte oyuncu kadrosu yarı yarıya netlik kazanmış durumda. Digiflame Productions’un yapımcılığını yaptığı yeni dizinin ekim ayı sonrasında Fox tv ekranlarında yayın hayatına başlaması bekleniyor. Dizinin çekimleri ise Karagül'e ev sahipliği yapan Şanlıurfa'nın ilçesi Halfeti'de gerçekleştiriliyor.

11-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler