Kırmızı Oda Yarın Başlıyor! Tülin Özen ve Meriç Aral Diziyi Anlattı!

Kırmızı Oda Yarın Başlıyor! Tülin Özen ve Meriç Aral Diziyi Anlattı!
Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Kırmızı Oda yarın saat 20.00’da ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin oyuncularını farklı formattaki diziyi anlattı!

Yeni sezonun en dikkat çeken yeni projelerinden biri olan ve Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Kırmızı Oda yarın akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dikkat çekene formatı ile merakla beklenen dizi özellikle psikolojik yönleriyle ve aile hayatlarına değen noktalarıyla birçok seyircinin kendisiyle irtibat kurabileceği noktalar taşıyor. Aile içi şiddet, fedakarlık adına hayatını yaşayamama, gelecek kaygısı ve mutluluğu bulma adına her an daha da mutsuz olanların hikayelerini ele alan Kırmızı oda gerçek hayattan esinlenen hikayelerle yeni sezonda merak uyandıracak ve iddialı pek çok yapıma kafa tutacak gibi görünüyor. Yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Kırmızı Oda’yı dizide rol alan oyuncular anlattı. İşte rol alan oyuncularının ağzından Kırmızı Oda!

Kırmızı Oda Yarın Akşam Tv 8’de Başlıyor!

Yeni yayın dönemiyle birlikte yeni yapım dizilerde bir bir seyirciyle buluşmaya ve artık tüm hazırlıkların meyvesini toplamaya hazır. Uzun süren ve gergin geçen günlerden sonra ürünler artık beğeniye sunuluyor. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak ikinci dizi olan Kırmızı Oda’da seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran can Erarslan gibi isimlerin yer aldığı diziyi Cem Karcı yönetiyor. Dizinin senaryosu ise Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınıyor. Dizi uzun süren hazırlıklardan sonra sonunda yarın akşam saat. 20.00’da ekranlara geliyor.

Tülün Özen ve Meriç Aral Kırmızı Oda’yı Anlattı!

Kırmızı Oda ilk bölümüyle yarın akşam ekranlara gelmeye hazırlanırken dizide rol alan ve erişkin psikiyatristi Piraye Artun rolüyle seyirci karşısına çıkacak Tülin Özen diziyle ilgili olarak “Her birimizin hikayesi eksik, tamamlanmaya muhtaç ve her zaman yeni yollara, yeni kapılara ihtiyacı var. Kırmızı Oda doktor ya da danışman olması fark etmeden birbirimize nefes olmaya çalıştığımız bir dizi olacak diye hayal ediyorum” ifadelerini kullandı. Yine dizide rol alan ve Doktor Ayşe karakterine hayat veren Meriç Aral ise ”Kırmızı Oda benim için özel bir proje. İzleyeceğiniz her vakanın gerçek olması beni çok etkiledi. Salıklı toplumların psikolojisi sağlam bireylerden oluştuğuna inanan biri olarak bu dizinin insanları etkileyeceğini ve teşvik edeceğini düşünüyorum. Bu da benim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı. Kırmızı Oda 4 Eylül Cuma Akşamı saat 20.00’da Tv 8’de.

03-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar