Yeni dizi Siyah Beyaz Aşk'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni dizi Siyah Beyaz Aşk'ın ilk fragmanı yayınlandı.
Kanal D'de ekranlara gelmesi beklenen dizi Siyah Beyaz Aşk'ın ilk fragmanı yayınlandı. Yeni sezon dizleri arasında yerini almaya hazırlanan Siyah Beyaz Aşk bakalım ne zaman ekranlarda olacak? Dizi de hangi oyuncular rol alıyor? İşte detaylar...

Asla bir araya gelemeyecek gibi görünen siyah beyaz kadar zıt iki insanın nasıl bir araya geldiğinin anlatıldığı dizi Siyah Beyaz Aşk yakında Kanal D'de başlıyor. Dizide Ferhat ve Aslı’nın hikayesi konu olacak.Yeni diziyi yayınlanacağı ilk günden itibaren canlı tv kalitesiyle takip edebilirsiniz.

Dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ın yanı sıra Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç’ın yer alıyor. Siyah Beyaz Aşk’ın yönetmenliğini ise Yasin Uslu üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor.

 

Siyah Beyaz Aşk konusu nedir?

Peşine düştüğü adamın yaşaması için bir doktor arayan Ferhat ile kendisini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı’nın yolu bu nedenle çakışır. Aslı ve Ferhat siyah ve beyaz kadar birbirine zıttır. Ferhat, sevmeyi unutmuş, gerektiğinde gözünü karartıp can alabilen biriyken Aslı ise yüreği sevgi dolu, kendini insanları iyileştirmeye adamış bir doktordur.

Aslı zorla alıkonularak tanımadığı bir adamı iyileştirmeye çalışırken görmemesi gereken şeylere de tanıklık eder. Ferhat’ın dayısı Namık’ın bir katil olduğuna şahit olan Aslı’nın artık yaşama şansı yoktur. Ferhat Aslı’yı tam öldüreceği sırada onu bir şartla bırakır. O şart ki hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökten değiştirecektir.

07-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar