Yeni Dizi Üç Kuruş’un Hikayesi Belli Oldu

Yeni Dizi Üç Kuruş’un Hikayesi Belli Oldu
Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Show Tv’de Çukur’un yerine yayına girecek olan Üç Kuruş adlı dizinin ana hikayesi ve ilk oyuncusu belli oldu.

Televizyon kanalları yaz sezonu dizileri için çalışmalarının karşılıklarını bu günlerde alıyorlar ya da ne yazık ki hayal kırıklığı yaşıyorlar. Ancak kanallar için asıl çalışma zamanı şimdilerde başladı ve büyük bir hızla ve heyecanla devam ediyor. Kanallar geçtiğimiz sezon final yapan yapımlarının yerlerini doldurmak için yapım şirketleri ile birlikte kelimenin tam anlamıyla harıl harıl çalışıyorlar. Eylül yayın dönemine güçlü girmek ve hayal kırıklığı yaşamamak için projeleri ince eleyip sık dokuyorlar. Bu kanallardan biri olan ve yaptığı projelerle seyircinin en çok rağbet ettiği kanalların başında gelen Show Tv’de final yapan Çukur adlı fenomen yapımının yerini doldurmak için büyük bir azimle çalışıyor. Çukur’un final yaparken ipuçlarını verdiği Üç Kuruş adlı dizinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ay Yapım tarafından projelendirilen Üç Kuruş’un bu günlerde cast ve senaryo çalışmaları hız kazanmış durumda. Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşan dizi için cast çalışmaları devam ederken dizinin ana hikayesi de belli oldu.

Üç Kuruş’un Hikayesi Ne

Ay Yapım tarafından Çukur’un yerine Show Tv için hazırlanan sezonun en çok merak edilen ve iddialı dizisi Üç Kuruş’un merakla beklenilen hikayesinin ana çerçevesi belli oldu. Çukur’un final bölümünde adı anılan ve sezonun merakla beklenilen dizisinin ana hikayesi yine bir mafya ve polis ekseninde sürecek. Dizi polis ile mafyanın bitmeyen savaşını anlatacak. Seri katil İrfan’ın işlediği cinayetlerin ardından maktullerin üzerine attığı üç kuruş’tan esinlenilerek isimlendirilen dizi polis ile mafya arasındaki amansız mücadeleyi ve karakterlerin kendilerine has hikayelerini ele alacak. özellikle mafya’nın ve polisin mücadelesi sırasında karakterlerin yaşadıklarının dramlaştırılarak anlatılacağı dizinin de en az Çukur kadar ilgi görmesi bekleniyor.

İlk Oyuncu Belli Oldu

Show Tv ekranlarında Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan Üç Kuruş adlı dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin ilk anlaşma yaptığı oyuncu da belli oldu. Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşma sağlanırken oyuncunun kendisine teklif edilen Emniyet Amiri Efe karakteri yerine kumarhane işleten Kartal karakterini tercih ettiği öğrenildi. Ayrıca dizi için adı geçen Taner Ölmez’in bir süre dinleneceği için projeye sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.

05-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar