Payitaht Abdülhamit sezon finali fragmanı yayınlandı.

Payitaht Abdülhamit sezon finali fragmanı yayınlandı.
Payitaht Abdülhamit 16. bölümüyle 16 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Abdülhamit Han'ın strateji oyunlarına sahne olan yeni bölüm, takipçileri tarafından yine soluksuz izlendi.

Payitaht Abdülhamit son bölümde neler oldu?

TRT 1ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta;  Hiram’ın yakalanmasının ardından önemli malumatlara ulaşan Sultan, savaşın hangi cephede açılacağının öğrendikten sonra savaş hazırlıklarına hız verir. Ancak Sultan‘ın Hiram’dan alacakları daha bitmemiştir. Sultan‘ın Hiram’ın geçmişiyle ilgili bildikleri Hiram’ı zor bir kararın eşiğine getirir.
Osmanlı’yı savaşa sokmaya çalışan İttifak devletleri, Abdülhamit Han’ın elindeki Hollanda vesikasının peşine düşerler. Ancak Sultan bu malumata ulaşınca hiç beklemedikleri bir planla karşılarına çıkmaya hazırlanır.Tertiplenecek Surre Alayı içerideki hainlere kurulan bir tuzaktır. Surre Alayı’na emir olabilmek için yine iki isim göze çarpar. Biri Mehmet Paşa, diğeri Mahmut Paşa… Mehmet Paşa olan bitenden habersiz itibarını kurtarmak için Surre Alayı’na emir olmak isterken, Mahmut Paşa ise vesikayı ele geçirmek için emir olmak istemektedir. Surre Alayı’na emir olanın başına gelebilecekleri tahmin eden Şehzade Abdülkadir dayısını emir olmaktan son anda kurtarır. Emir olarak Mahmut Paşa seçilir. Mahmut Paşa ise vesikayı ele geçirebilmek için alaya baskına yapacak olan İngilizler’in kendisini öldürebileceğinden endişelidir.
Hatice Sultan aşkına kavuşamamasının sorumlusu olarak halası Seniha’yı görür. Ancak Hatice pes edeceğe benzemez. Bunun için nişanlısı sayılan Vasfi Efendi’yi bile kullanmaktan çekinmez.
Tutuklanıp sarayda hapsedilen Sarah’ı kurtarmak bu defa Emanuel Karasu’ya düşer. Karasu ve Sarah’ın bundan sonrası için büyük planları olacaktır.
Payitaht Abdülhamit 17.bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı.
23 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümle sezona veda edecek olan dizide bakalım neler olacak.Payitaht Abdülhamit sezon finalini canlı tv'den izleyebilirsiniz.
Mahmut Paşa ve ailesi için sona gelinmişe benzer. Kılıç kınından çıkmış, savaş için geri sayım başlamıştır…

 

17-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar