Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu sette kaza geçirdi

Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu sette kaza geçirdi
Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu bir kaza geçirerek sakatlandı. Sosyal medya hesabından sargılı bir fotoğraf paylaşan Şamlıoğlu yaşananları anlattı.

Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) bir kaza geçridi. Set kazası yaşayan Ayşenil Şamlıoğlu ayağını kırdı. Ünlü oyuncunun ailesi ve sevenlerini endişelendiren kaza karavan basamağında yaşandı. Menajerimi Ara dizisindeki rolüyle son dönemde ekranda olan usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu talihsiz bir kaza sonucu sakatlandı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan usta oyuncu kazanın nasıl gerçekleştiğini de takipçileriyle paylaştı. Menajerimi Ara ekibini üzen kaza sonrası Ayşenil Şamlıoğlu dinlenmeye çekildi.

Ayşenil Şamlıoğlu yaşanan kazayı anlattı

Menajerimi Ara dizisinin Peride'si Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza yaşadı. Sosyal medya hesaplarından sargılı ayağının fotoğrafını paylaşan Ayşenil Şamlıoğlu sevenlerini çok korkuttu. Ünlü oyuncu yağmurda kayganlaşan karavan basamağından düşünce ayağında kırıklar oluştu. Yaşadığı kazayı takipçileriyle paylaşan Şamlıoğlu, "Yağmurda kayganlaşan karavan basamağında ayağım kaydı ayak sola gitti ben sağa uçtum, çok şükür sadece kırık ayakla atlattım, ilgi gösteren geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum, sevgiler" ifadelerini kullandı.

Menajerimi Ara setinde korkutan kaza: Ayşenil Şamlıoğlu sakatlandı

Star Tv'de yayınlanan ve ünlülerin ışıltılı hayatlarının arkasında yaşananları ekrana taşıyan Menajerimi Ara sezonun en başarılı yapımlarından biri oldu. Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu'nun da kadrosunda yer aldığı Menajerimi Ara Ay Yapım imzası taşıyor. Sevilen dizinin setinde bu kez üzücü bir olay yaşandı. 65 yaşındaki usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu karavanın merdivenlerinden kayınca ayağını sakatladı. Set ekibini ve oyuncunun sevenlerini endişelendiren olay sonrası Şamlıoğlu hastaneye götürüldü. Yapılan tetkiklerin ardından ayağında kırık oluştuğu belirlenen Şamlıoğlu'nun ayağı alçıya alındı.

Menajerimi Ara'nın Peridesi Ayşenil Şamlıoğlu'nun yaptığı paylaşıma sanatçı dostları ve sevenleri tarafından geçmiş olsun mesajları yağdı. Oyuncu Gülse Birse, Melek Baykal, Zerrin Tekindor, Ali İpin, Serra Yılmaz ve Funda İlhan gibi birçok ünlü isim Ayşenil Şamlıoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti. Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu'na biz de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

15-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar