Yeni Televizyon Kanalı TV100 Ne Zaman Yayına Başlıyor?

Yeni Televizyon Kanalı TV100 Ne Zaman Yayına Başlıyor?
Yeni bir televizyon kanalı hayatımıza girmek üzere. TV100 yakın bir zamanda televizyon kumandasındaki yerini alacak. Kanal ünlü televizyoncu Okan Bayülgen'i de kadrosuna kattı.

Ülkemizde birçok televizyon kanalı yayın yapıyor. Bunların birçoğu yerel özellikte kanallar olurken bazıları tematik kanallar olarak dikkat çekiyor. Ancak seyircinin daha çok rağbet ettiği kanallar ulusal ölçekte yayın yapan ve güçlü yayın akışı ve yönetimiyle dikkat çeken kanallardan oluşuyor. Bu kanalların hemen hepsi de yayın akışlarının büyük kısmını dizi, sinema ve gündüz kuşağı programlarına ayırıyor. Bazı kanallar ise haber kanalı olarak dikkat çekiyor. Ancak her ne olursa osun bütün kanalların amacı seyredilebilmek. Bunun içinde çeşitli yayın akışlarıyla seyirciye kendilerini sunuyorlar.

Yeni Bir Haber Kanalı Doğuyor!

Bir televizyon kanalı kurmak ve bunu işletebilmek çok sağlam bir mali güç gerektiriyor. Bunun içindir ki kanalların birçoğu büyük şirketlerin çatısı altında yayın yapıyor. Son günlerde Türk televizyonlarına yeni bir televizyon kanalının katılacağı ve sektörde bunun heyecanının yaşandığı biliniyor. Haber ağırlıklı bir yayın akışı olacak kanal işadamı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya Grubu bünyesinde yayın yapacak. Daha önce Balıkesir ilinde yayın yapan Tv 100 kanalını satın alarak ulusal düzeyde yayın yapacak bir haber kanalına dönüştüren 3N Medya Grubu TV100’ü yayına sokmak için gece gündüz demeden çalışıyor.

TV 100’ün başında Kim Var, Kanal Ne zaman Yayına Başlayacak?

İş adamı Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya Grubu çatısı altında kurulan yeni haber kanalı TV100'ün hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Türkiye medyasındaki önemli bir boşluğu dolduracağı iddiasıyla yola çıkan kanalın Medya Grup Başkanlığı koltuğunda Murat Kelkitlioğlu otururken, Genel Yayın Yönetmenliği görevini Alican Değer üstleniyor. TV100'ün Program Müdürlüğünü ise Bülent Yılmaz üstleniyor... Mecidiyeköy'deki Profilo AVM içerisinde kurulan kanalın teknik çalışmaları ve personel alımları devam ederken kanalın Nisan ayının ikinci haftasında yayında olacak şekilde hazırlıklarını sürdürdüğü söyleniyor. Şu ana kadar 150 kişilik bir kadro oluşturan kanalın son hazırlıklarını yaptığı belirtiliyor.

TV100 Bünyesinde Kimler Var?

TV 100 yayına iddialı bir şekilde hazırlanırken güçlü isimlerle de bağlantılar kurarak kanalda program yapmalarını sağlamaya çalışıyor. Murat Kelkitoğlu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kanal ülkemizde yayın yapan birçok haber kanalının arasından program yaptıracağı bu isimlerle ön plana çıkmaya çalışacak. TV100 şu ana kadar, Alican değer, Okan Bayülgen, Murat Güloğlu, Emre Buga isimlerle anlaşmış durumda. Özellikle Okan Bayülgen ismi kanalı ve seyirciyi şimdiden heyecanlandırmış durumda. Bakalım TV100 seyircinin beklentisini karşılayacak ve sektörde varlığını devam ettirecek mi yoksa o da var olan onlarca kanal gibi sadece bir frekanstan mı ibaret olacak?

19-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar