Yeniçağ TV geliyor! Frekans bilgileri nedir? Nasıl izlenir?

Yeniçağ TV geliyor! Frekans bilgileri nedir? Nasıl izlenir?
Yakında yayın hayatına başlayacak Yeniçağ TV nasıl izlenir? Frekans bilgileri nedir? Yayın teması ne olacak? Tüm detaylar haberimizde!

Televizyon, her geçen gün internet karşısında irtifa kaybetmeye devam ederken, tv programlarının yanı sıra kanallarda teker teker dijitale yöneliyor. Türkiye'nin önde gelen e-gazetelerinden biri olan Yeni Çağgazetesi yeni bir oluşumla okurlarına güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Gazetenin başarılı yazarı Batuhan Çolak bugünkü köşesinde Yeniçağ TV için hazırlıklara başlandığını ve yakında yayın faaliyetlerine başlayacağını duyurdu. Peki Yeniçağ TV hangi platformlarda yayın yapacak? Yayın teması ne olacak? Gelin Çolak'ın köşesinde duyurduğu habere hep birlikte göz atalım...

Yeniçağ TV geliyor!

Çolak köşesinden duyurduğu haberde kanalın yayınlarının Ankara'dan başlayacağını ve Türkiye gündemini yakından takip eden programlar, sokak röportajları ve dosya haberlerle ilk yayınlarını yapacaklarının bilgisini aktardı ve kanalın sadece YouTube platformundan yayın yapacağını ekledi.

Ankara'da kurulan kanal ekibinin ilerleyen günlerde İstanbul'da da faaliyetlerine başlaması hedeflenen kanal özellikle yenicaggazetesi.com takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Çolak köşesine şu sözlerle devam etti; "Youtube'da Yeniçağ Gazetesi önemli bir boşluğu dolduracak. Çağımızın gerçeklerini okuyarak, değerli okuyucularımızla buluşmaya devam edeceğiz. Gazetemize, internet sitemize gösterilen ilginin Youtube kanalımıza da aynı şekilde gösterileceğine inanıyoruz. Türkiye'nin meselelerine, dertlerine, sorunlarına vatandaşın gözüyle bakmaya sürdüreceğiz. Konuşulmayanları konuşacağız, anlatılmayanları anlatacağız. Yeniçağ sizlerle güzel. Sevgili okuyucular, her platformda olduğu gibi Yeniçağ'ı Youtube'da da en iyi yerlere getireceğinize inancımız tam. Başardık, yine başaracağız, hep beraber daha nice güzel işler yapacağız. Bu vesileyle Yeniçağ TV Youtube kanalı hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın.

Yeniçağ TV frekans bilgileri nedir?

Kanal herhangi bir uydu platformunda yayın yapmadığı için frekans bilgileri maalesef bulunmamaktadır. Yeniçağ TV'nin canlı yayınını YouTube platformundan veya internet sitemiz üzerinden günün her saati canlı izleyebilir, kanal hakkında yaşanan gelişmeleri blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aynı zamanda kanalın YouTube sayfasına ulaşmak için, platformu ziyaret edip 'Yeniçağ TV' araması yaparak ilgili sayfaya ulaşabilir, ilerleyen günlerde yayın faaliyetlerine başlaması beklenen Yeniçağ TV'yi canlitv.com'da takip etmek için 'Yeniçağ TV izle' bağlantısına tıklayarak kanalın canlı yayın sayfasına ulaşabilirsiniz.

Yeniçağ TV hakkında gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

03-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler