Yer Eksi 2’nin Tayfun Yüzbaşı’sı (Murat Yıldırım) Kimdir?

Yer Eksi 2’nin Tayfun Yüzbaşı’sı (Murat Yıldırım) Kimdir?
Sinemaseverlerin heyecanla beklediği sezonun yeni filmlerinden olan Yer Eksi 2’nin Tayfun Yüzbaşı’sı (Murat Yıldırım) Kimdir?

Sinemaseverler tarafından bu sezon beklenen en iddialı filmlerinden biri olarak öne çıkan Nefes Yer Eksi 2 yayınlanan fragmanlarıyla beklentiyi daha da yükseltti. Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı ve Ozan Uzunoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu aynı zamanda filme konu olan kitabın da yazarı olan hakan evrensel kaleme almış durumda. Yaz aylarında çekimleri tamamlanan ve ardından post prodüksiyon çalışmaları başlayan filmin tüm çalışmaları tamamlandı ve film için vizyona gireceği 17 Şubat tarihi beklenmeye başlandı. Başrolünde Tayfun Yüzbaşı karakteriyle Murat Yıldırım’ın rol aldığı filmin hikayesi ise merak ediliyor. İşte dizide Tayfun Yüzbaşı’nın hikayesi ve Yer Eksi 2’nin oyuncu kadrosu.

Tayfun Yüzbaşı Kimdir?

Orgino Media ve TRT tarafından ortaklaşa hazırlanan Nefes Yer Eksi 2 filminin çalışmaları tamamlandı ve filmin vizyona gireceği 17 Şubat beklenmeye başlandı. Filmde hikayesi anlatılan Tayfun Yüzbaşı’yı Murat Yıldırım canlandırıyor. Hamile eşinden gelen haberler nedeniyle endişe ve korku içinde olmasına rağmen görevini bir an olsun aksatmayan, milleti için savaşmaktan onur duyan Tayfun Yüzbaşı, vicdanı ve adaleti ile de bölgede görev yapmış birçok gerçek kahramandan izler taşıyor. İki bin metre yükseklikteki karakolun komutanı Tayfun Yüzbaşı, pratik zekası, tatlı sert emir komuta yöntemi ve adil tavırları sayesinde hem astları hem de üstleri tarafından sevilip sayılıyor. Tayfun Yüzbaşı filmin en kritik anında da kendi hayatını hiçe sayarak askerleri için çaba gösteriyor ve bu yönüyle de büyük bir fedakarlık yapıyor.

Yer Eksi İki Oyuncuları Kimler?

Orgino Media ve TRT tarafından ortaklaşa hazırlanan Nefes Yer Eksi 2 filmi heyecanla bekleniyor. Hakan Evrensel’in aynı adlı kitabından yine hakan evrensel tarafından kaleme alınan Yer Eksi 2 filminin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturuyor. Filmin kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin kadrosunda

-          Murat Yıldırım (Tayfun Yüzbaşı)

-          İlker Aksum (Gazeteci Ufuk)

-          Şahin Kenderci (Salman)

-          Arda Anarat (Onbaşı Ali)

-          Eren Hacısalihoğlu (Astsubay Oktay)

-          Cezmi Baskın )Şehmuz Ağa)

-          Erdal Cindoruk (Taksici Behçet) ve

-          Burak Sergen (Metin Paşa) yer alıyor.

09-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar