Ego Dizisi Rüya Helin (Elif) Kimdir?

Ego Dizisi Rüya Helin (Elif) Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ekrana gelen Ego Dizisinin Elif’i Rüya Helin Demirbulut kimdir?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan yeni dizilerden Erkeğe Güven Olmaz ilk bölümüyle geçtiğimiz pazar akşamı seyirciyle buluştu. İlk bölümü yayınlanan dizi seyirci tarafından beğenilirken ilk bölüm gelen reytingleri de dizi için umut vadetti. Kadrosunda ünlü isimleri buluşturan dizi dram türünde ele alınırken kadın ve aldatma konularını ele alıyor. Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Rüya Helin Demirbulut’un yer aldığı dizide Elif karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Rüya Helin Demirbulut seyirci tarafından merak edildi ve araştırılmaya başlandı. İşte güzel oyuncu Rüya Helin Demirbulut’un kim olduğu ve dizide canlandırdığı Elif karakterinin özellikleri.

EGO Elif Kimdir?

Elif, birbirini seven karı kocanın ilk çocuğudur. El bebek gül bebek büyütülmüştür. Elif’in çocukluğu da oldukça mutlu geçmiştir. Elif, şefkatli, anaç bir yapıya sahiptir. Onun için önemli olan mutluluk ve huzurdur. Hayattan maddi bir beklentisi yoktur. Ne fazla para ne de lüks onun için öncelik değildir. Çocuklarla ilişkisi çok iyidir. Bu yüzden Elif, anaokulu öğretmeni olmuştur. Elif nişanlısı Erhan’da da onun çocuksu hali sebebiyle birliktedir ve bu durum ona cazip gelmiştir. Annesini kaybettikten sonra Elif’in aile içindeki rolü değişmiştir. Annesinin ölümüyle Elif, ailede annelik rolünü üstlenmiş ve babası ve kardeşinin sorumluluğunu almıştır. Dizinin güçlü karakteri Sibel’in teklifiyle birlikte Erhan’la ilişkisinde yaşadıkları travmanın ardından Elif’in omuzlarına büyük bir yük biner. Bu yaşadıklarıyla birlikte Elif’in karakterinde de değişimler yaşanmaya başlayacaktır.

Rüya Helin Demirbulut Kimdir?

Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanan Erkeğe Güven Olmaz dizisinde Elif karakterini canlandıran Rüya Helin Demirbulut 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Okulun ardından tiyatro oyunlarında rol almaya başlayan güzel oyuncu daha sonra ilk olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek adlı dizide rol almıştır. Daha sonra Cem Yılmaz’la birlikte Erşan Kuneri adlı yapımda rol alan oyuncu aynı zamanda reklam filmlerinde de rol almıştır.

09-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar