Yeşilçam Dizisinden İlginç Tanım

Yeşilçam Dizisinden İlginç Tanım
22 Nisan’da BluTv’de başlayacak olan Yeşilçam Dizisi ilginç konusu kadar ilginç tanıtımıyla da merak uyandırdı. Dizinin tanıtımı görenleri eski günlere götürdü.

Son dönemlerde özellikle internet yayın platformlarında hazırlanan diziler seyirci tarafından ilgiyle karşılanıyor ve heyecanla seyrediliyor. Türkiye’nin en büyük internet yayın platformlarından biri olan BluTv’de bu dizilerden son zamanlarda sık sık yayınlıyor. Pek çok ünlü oyuncunun yeni gözdesi olan ve yapımcılarında yeni yayın kanalları arasında hızla yükselmeye başlayan internet yayın platformları bu yönüyle seyirciyi oldukça tatmin ediyor. Az bir ücretle reklamsız dizi ve film seyretmenin keyfini doyasıya aşan seyircilerde bu günlerde BluTv’de yeni bir diziyle tanışmak üzere. 22 Nisan’da ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Yeşilçam Dizisi bu günlerde en çok konuşulan konulardan. Dizinin tanıtımı ise bir o kadar ilgi çekici ve değişik bulundu. Eski Yeşilçam günlerinde yapılan tanıtımlara benzer bir şekilde yapılan tanıtım oldukça keyifli ve sempatik bulundu.

Yeşilçam Günleri Geri Döndü

Çağan Irmak tarafından yönetilen ve oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler’in başrolünde er aldığı Yeşilçam Dizisi bu günlerde yapılan tanıtımıyla sosyal medya ve magazin basınında oldukça geniş bir şekilde yer buldu. Dizinin 22 Nisanda ilk bölümüyle seyirciyle buluşacağı eski Yeşilçam günlerine özgü bir yöntemle seyirciye tanıtıldı. Yapılan tanıtımda bir kamyonet üzerine erleştirilen tabelalarda dizinin başlayacağı gün ve nerede yayınlanacağı duruldu. Sokaklarda gezinen ve insanların dikkatini çeken tanıtım yöntemi en az film kadar merak edildi. Dizinin tanıtımını sokaklarda görenler merakla aracı takip ederken yapılan tanıtım oldukça başarılı bulundu.

Yeşilçam Dizisi Konusu Ne?

22 Nisan günü ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Yeşilçam Dizisi yayınlanmak için son sayarken birç kişi dizinin konusunu merak etmeye başladı. Dizide 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılıyor. Dizi o günlerin filmlerinde yer alan pek çok ünlü isme vurgu yaparken aynı zamanda da seyirciyi o günlere götürüyor. Kostüm, sanat, mekanlar, dekor ve oyuncular tam anlamıyla o günleri yaşatırken bir yerde bugünün seyircisine o gün anlatılıyor. Merakla beklenen yapımın ilk bölümü ise 22 Nisan’da BluTv’de ekrana geliyor.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar