Oyuncu Muharrem Erdemir Koronavirüse Yenildi

Oyuncu Muharrem Erdemir Koronavirüse Yenildi
Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanarak yoğun bakım ünitesinde entübe edilen usta oyuncu Muharrem Erdemir hayatını kaybetti.

Son zamanlarda yeniden tırmanışa geçen koronavirüs yeni canlar almaya devam ediyor ne yazık ki… pek çok insan bu salgın sebebiyle hayatını kaybederken bu sinsi hastalık ünlü ünsüz ya da zengin fakir dinlemeden pençesine düşen herkese zor zamanlar yaşatıyor. Günlerce hastalıkla mücadele edenler bu hastalığı atlatmak için çabalarken ne yazık ki zaman zaman da hastalar kurtulamıyor ve hayata veda ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı açıklanan ve hastanede yoğun bakım servisinde entübe edilen ünlü oyuncu Muharrem Erdemir ne yazık ki kurtarılamayarak hayata veda etti. 56 yaşında hayata veda eden usta oyuncunun arkasından yakınları, sevenleri ve pek çok meslektaşı derin üzüntü içine girdi. Türk Sineması ve televizyon dizilerinde rol alan usta ismin cenazesinin memleketi olan Sivas’ta toprağa verileceği öğrenildi.

Koronavirüs Sebebiyle Bir Oyuncu Daha Hayatını Kaybetti

Bir yılı aşkın bir zamandır hayatımızda yer alan ve sosyal hayatı adeta kilitleyen ve bugüne kadar dünyada yüz binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs sebebiyle ülkemizde bir oyuncu daha hayata veda etti. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan Muharrem Erdemir burada yoğun bakıma alınmış ve entübe edilerek uyutulmaya başlanmıştı. Ancak geçen zamanda usta oyuncu tedavilere cevap vermeyerek bugün hayata veda etti. 56 yalında olan usta oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştı. Usta oyuncunun hayata veda etmesini kızı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Muharrem Erdemir’in kızı Eda Erdemir paylaşımda “babamı bu gece kaybettik. Acımız çok büyük, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi Sivas’a defnedilecektir” ifadelerini kullandı.

Muharrem Erdemir Kimdir?

Koronavirüs sebebiyle 56 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Muharrem Erdemir 1964 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya başlayan Muharrem Erdemir bugüne kadar pek çok sinema filmi ve dizi de yardımcı rollerde yer almıştır. Usta ismin yer aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Akasya Durağı

·         Arka Sokaklar

·         Ferhat İle Şirin

·         Laz Kit

·         Şevkat Yerimdar

·         Avanak Dedektör

·         Temel İle Dursun İstanbul’da

·         Ihlamurlar altında

·         Kertenkele

·         Beyza’nın Kadınları

07-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar