Yeşim Ceren Bozoğlu Dobra Dobra Konuştu!

Yeşim Ceren Bozoğlu Dobra Dobra Konuştu!
Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu hayatta neler yaşadığını, yaşam motivasyonunun ne olduğunu, her zaman nasıl ayakta kaldığını anlattı. Dobra dobra konuştu. İşte detaylar!

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu bir gazetede yayınlanan röportajında oyunculuğa ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bozoğlu çok zor günler yaşadığını ama hiçbir zaman pes etmediğini ve her zaman düştüğü yerden kalkarak yeniden mücadelenin içine girdiğini açık yüreklilikle paylaştı. Bozoğlu hayattaki en büyük gücünün güçsüz olduğunu kabul etmek olduğunu vurgulayarak dayak yemeyi de kabul ediyorum, her zaman kazanamayacağımı da biliyorum, çok iyi bir öğrenciyim, hiç karşı tarafa suç atmadım diyerek her zaman yeni şeyler öğrendiğini ve hayatı boyunca da bunu yapacağını açıkladı. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan dobra dobra açıklamalar.

Çok Parasız Kaldım!

Yeşim Ceren Bozoğlu röportajında ilk defa açıkladığı bilgilerle hayatla ne kadar barışık biri olduğunu da gözler önüne serdi. Bozoğlu “set işçiliğinden bugüne kadar içimde hep serseri bir ruh var. Bugün ev yansın yine ben çıkar geçimimi sağlarım. Çok da parasız kaldım. Ekmek arası patatesle 6 – 8 ay geçirdim” ifadelerini kullandı. Bozoğlu “oynadığım şeye dönüşüyorum. Hep kendimle özdeşim kurmaya çalışıyorum. Aktör olarak beni etkileyen performanslarda da kendi ruhunu soymayan ve kendi acısına veya kendi sevgisine temas etmeyen aktörle bağ kurmuyorum” diyerek açıklamalarına devam etti. Oyuncu şekeri hayatından çıkardığını, bisiklet sürmeye başladığını, başka bir insan olmaya karar verdiğini ifade ederek “büyüyünce Ajda Pekkan olacağım diyorum. Bakalım kısmet…” şeklinde konuştu.

Borçlu Olmaktan Hazzetmem!

Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu kendisiyle ilgili açıklamalara devam ederken sık sık kendini yenilediğini ifade ederek “Ölmüyorsan devam ediyorsun. Ölmüyorsan bir daha deniyorsun. Asla vazgeçmemek için de bir aşk gerekiyor. O tutku ve aşk varsa yaptığın şey ne olursa olsun… Sadece cinsler arasındaki aşktan bahsetmiyorum. O his varsa kırılsan da dayak yesen de bir daha deniyorsun” diyerek sözlerini sürdürüyor. Bozoğlu “çok yüksek refah düzeyi de gördüm, beş kuruş parasız olduğum zamanı da gördüm. Maddiyat konusunda rızkı bulamayacağımı düşünmedim. Aslan burcuyum. Borçlu olmaktan hazzetmem. Şefkat fakiri olmaktan dolayı kaygıya ve korkuya kapıldığım oldu. Almayı hiç bilmiyordum. Vermekten yana hiç sıkıntım yoktu” diyerek hakkında pek çok özel bilgiyi paylaştı.

01-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar