Yeşim Ceren Bozoğlu yaşadığı zorlukları anlattı

Yeşim Ceren Bozoğlu yaşadığı zorlukları anlattı
Son günlerde verdiği kilolarla gündeme gelen başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu YouTube'da bir kanala konuk oldu. Bozoğlu başından geçen zorlukları ve zayıflama sürecini anlattı.

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile ciddi bir değişime uğrayan Yeşim Ceren Bozoğlu, 2016 yılında 100 kilonun üstüne çıkınca mide ameliyatı olmaya karar vermiş ve 3 yılda 57 kilo kaybetmişti. Bozoğlu geçtiğimiz günlerde magazin dünyasında ses getiren haberlere imza atan başarılı muhabir Seyhan Erdağ'ın YouTube'daki programına konuk oldu. Ünlü oyuncu Fenerbahçe Parkında Seyhan Erdağ ile gerçekleştirdikleri çekimde hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

''CEBİMDE 3 TL KALMIŞTI''

Bugünlere gelene kadar türlü türlü maddi zorluklar yaşadığını söyleyen Yeşim Ceren Bozoğlu: "Akla gelebilecek her türlü ihanet, dolandırılma, kandırılma başıma geldi. Üstüne ciddi bir iflas süreci yaşadım. Bir gün bir baktım ki, cebimde 3 TL kalmış. Köpeğim ve kedimi annemin babamın yanına gönderdim. Onlara mama alacak param bile yoktu. Anneannemden yadigar eşyalarımı satarak ayakta durmaya çalıştım. 110 kiloya kadar çıkmıştım. İşsizdim, param yoktu, ama gururum çoktu.'' diyerek sevenlerine hiç bilmediği sıkıntılarından bahsetti.

''DERTLERİ VE KİLOLARI GERİDE BIRAKTIM''

46 yaşındaki başarılı oyuncu röportajında insanlarlardan yardım almayı pek tercih etmediğini zorluklarla çalışarak başettiğini söyledi. Yeşim Ceren Bozoğlu hayatını anlatırken şu sözlere yer verdi: ''Yardım talep etmeyi bilmiyordum. Dibe vurdum, sıfır noktasını gördüm. Yaşadıklarım tam bir sınavdı. Bu zorlu süreç sonrasında birden içe dönüş operasyonu başlattım. Kendimi deli gibi işe verdim. Yeşim'e ait özel hiçbir alan bırakmadan gece-gündüz çalıştım. Dertleri, kiloları, o günleri geride bıraktım. Şimdi arada bir hatırlayıp ‘Şükürler olsun’ diyorum."

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KİMDİR?

Yeşim Ceren Bozoğlu 29 Temmuz 1974 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları ve Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer almıştır. Daha sonra çeşitli dizi filmlerde oynamış bunların yanı sıra tiyatroda yönetmenlik ve seslendirme sanatçılığı yapmıştır. Amerikan yapımı Grey's Anatomy dizisinden uyarlanan Doktorlar dizisinde Geztapo lakaplı asistan şefi Fikret karakterine hayat vermiştir. Türkiye'de bir ilk olan doğaçlama sinema filmi Bahtıkara'da başrol oynamış ve film İpekyolu Film Festivali'nde “En İyi Film “ödülünü kazanmıştır. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı “Dersimiz Oyunculuk” isimli bir kitap yazmıştır.  2 Eylül 2007 yılında evlendiği oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile 2010 yılında boşanmıştır. Fox TV ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisinde yaşını almış bir anne rolüyle dikkat çekmiştir. Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak geçtiğimiz nisan ayında başlayan başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gibi isimlerin olduğu Yüzleşme isimli dizide yer almış fakat dizi uzun ömürlü olmamıştır.

13-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar