Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Açıklaması Hayvanseverleri Önce Üzdü Sonra Sevindirdi!

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Açıklaması Hayvanseverleri Önce Üzdü Sonra Sevindirdi!
Güzel oyuncu Yeşim ceren Bozoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu. Oyuncunun paylaşımı bütün medya alanlarında ilk sırada yer aldı. İşte detaylar!

Yeşim Ceren Bozoğlu dizi piyasasının vazgeçilmez oyuncularından biri hiç şüphesiz. Oyuncu oynadığı her dizide kendisine verilen her rolü başarıyla oynuyor ve her rolün üstesinden geliyor. Doğal, samimi halleriyle dikkat çeken oyuncu aynı zamanda sosyalmedya hesabını yoğun ve etkili kullanananlardan biri. Oyuncu yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden binlerce beğeni alıyor ve sosyal medya gündeminde de her zaman yer alıyor. Oyuncu özellikle cesur pozlarıyla sosyal medya da fazlasıyla konuşuluyor. son olarak ameliyat olan ve fazla kilolarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu zayıfladıktan sonra daha bir cesur pozlarla takipçilerinin karşısına çıktı. Oyuncu son olarak yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hem yazılı hem medyanın hem de görsel ve sosyal medyanın yoğun ilgisini çekti. Oyuncu kürke karşı değilim diyerek bir anda önce hayvanseverlerin teksini çekti ama yaptığı paylaşımın içeriği anlaşılınca hayvanseverleri sevindirdi. İşte detaylar!

"Kürke Karşı Değilim"

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranan ve vazgeçilmez oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak Yüzleşme adlı dizide rol aldı. Oyuncunun rol aldığı dizi ne yazık ki reyting kurbanı oldu ve erken final yaptı. Bu projeden sonra dinlenmeye çekilen ve gelen projeleri değerlendiren oyuncu sosyal medya hesabından "kürke karşı değilim" açıklamsını yapınca bir anda bütün gözler oyuncuya çevrildi. Hayvanseverler tarafından tepkiyle karşılanan oyuncunun açıklamaları bununla sınırlı değildi ve büyük bir yanlış anlama söz konusuydu. Yeşim Ceren Bozoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "canlı ve boynumda olduğu müddetçe, hediye olarak kürke karşı değilim" dedi, ardından "hayatımda bir erkek var mı? Evet var, tanıştırayım "Elvis" in the house..." yazdı. oyuncu son olarak "Hediyenin kendisi kkadar, hediyeyi veren de kalbimizi çaldı haliyle, bi tık..." paylaşımlarını yaptı. bu paylaşımlar bir anda binlerce beğeni alırken oyuncu hemen her medya platformunda gündem oldu. 

Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir?

29 Temmuz 1974 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu çocukluğunu İstanbul'da geçirmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu pek çok dizi ve sinema projesinde yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır; Yüzleşme, O Hayat Benim, Bebek İşi, Aldırma Gönül, Canım Babam, Geniş Aile, Bahtı Kara, Elde Var Hayat, Doktorlar... 

 

04-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar