Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Max öldü

 Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Max öldü
Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programını birincilik ile tamamlayan efsane köpek Max hayatını kaybetti. Yetenek Sizsiniz birincisi Max neden öldü?

Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programının 2012 yılında yayınlandığı dönemdeki birincisi Max öldü. Yarışma birincisi Max'in ölümü magazin dünyasına bomba gibi düştü. Peki Yetenek Sizsiniz Max neden öldü? İşte sahibi tarafından yapılan o açıklama..

 Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Max öldü

2012 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan aklıllı Köpek Max ve eğitmeni Ali Yeşilırmak,  programının 3. sezonunda izleyicilerin oylarını alarak şampiyon olmuştu. Akıllı davranışları ile tüm izleyicinin beğenisini toplayan Max, en çok oya sahip olan yetenek olmuştu. 12 Mart 2012 tarihli final gecesinde Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ve Hülya Avşar’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada büyük ödülün sahibide olmuştu. Fakat akıllı köpek Max'den geçtiğimiz günlerde acı bir haber geldi. 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Max hayatını kaybettiği öğrenildi. Eğitmeni Ali Yeşilırmak ile büyük bir uyum içinde olan akıllı köpek Max'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Max'in ölüm haberi çok kısa bir süre içerisinde yayılırken, diğer yandan da eğitmeni olan Ali Yeşilırmak'a baş sağlığı dilekleri iletildi. Uzun süredir birlikte yaşadığı akıllı köpeğinin ölümü ile sarsılan eğitmen Ali Yeşilırmak, ölüm haberini sosyal medya üzerinden işte böyle duyurdu. Ali Yeşilırmak'ın Max'in ölümünün ardından paylaştığı o not..

Yetenek Sizsiniz birincisi Ali Yeşilırmak, Max'in ölümü ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada,

"Söylenecek çok söz olmakla birlikte şu an hiç bir kelime kalmadı söylenecek.. O Evladım, Canım, Kanım...
Dün son yolculuğuna uğurladık MAX’i...
Gözünü açtığında beni gördü, son nefesinde de kucağımdaydı..
Bana, bize, bu ülkeye yaşattıkları ve kattıkları için; dostluğu, kardeşliği ve evlatlığı için MAX’e sonsuz teşekkür ederim. İyi ki bizim oğlumuzdun, huzur içinde uyu..." ifadelerine yer verdi.

ACUN ILICALI'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ!

Yetenek Sizsiniz'in başarılı sunucusu Acun Ilıcalı'da Max'in ölümü ile ilgili duyduğu üzüntüyü "Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin şampiyonlarından Max’i kaybettik. Yeteneğiyle tüm Türkiye’ye bir köpeğin neler yapabileceğini göstermişti. Ali kardeşim acını paylaşıyorum" ifadeleri ile dile getirdi. Acun Ilıcalı'nın yanı sıra bir çok ünlü isimde eğitmen Ali Yeşilırmak'a taziye dileklerinde bulundu.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler