Yiğit Dikmen Üç Kız Kardeş Dizisinde

Yiğit Dikmen Üç Kız Kardeş Dizisinde
Bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen ve Kanal D’de yayınlanan Salı günlerinin en çok seyredilen yapımı Üç Kız Kardeş’e yeni bir oyuncu katıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonu olan başarılı dizi Üç Kız Kardeş yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ünlü isim İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş bu sezona oldukça iyi bir reyting ortalamasıyla başladı ve yayınlandığı gün olan Salı gününde en çok reyting alan ve lider konumunda bulunan yapım olarak dikkat çekmeyi başardı. Son yayınlanan bölümünde üç kategoride de liderliği ele geçiren Üç Kız Kardeş Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç tarafından kaleme alınıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna hikayeye göre yeni katılımlar da devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna önümüzdeki haftadan itibaren genç oyunculardan Yiğit Dikmen dahil oluyor.

Özgür Karakterine Hayat Verecek

2. Sezonuyla ekrana gelen dram dizisi Üç Kız Kardeş İclal Aydın’ın aynı adlı romanından televizyona uyarlanıyor. Kanal D ekranlarında Salı akşamları seyirciyle buluşan dizi son haftada aldığı reytinglerle zirveye oturdu. Oldukça başarılı bir reyting alan dizi seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Kadrosunda İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever İpek ve Nazlı Senem Ünal’ın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna Akademisyen Özgür karakteri olarak Yiğit Dikmen dahil oldu. Genç oyuncunun sete çıktığı ve önümüzdeki haftalardan itibaren seyircinin karşısına çıkacağı öğrenildi. Yetenekli oyuncunun dizide kaç bölüm yer alacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yiğit Dikmen Kimdir?

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in kadrosuna Özgür karakteri olarak dahil olan yetenekli oyunculardan Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlayan oyuncu bir dönem Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor adlı yarışmanın kadrosunda da yer almıştır. Yarışmanın ardından oyunculuk eğitimleri alan Yiğit Dikmen daha sonra dizilerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında, Survivor Türkiye, Seversin, Sen çal Kapımı, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Hayat Mucizelere Gebe ve Şehrin Melekleri yer almaktadır.

22-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar