Zeynep Tuğçe Bayat İspanyol Dizisinde

Zeynep Tuğçe Bayat İspanyol Dizisinde
Yurt dışı yapımlarda yer alan oyuncular kervanına genç ve güzel oyunculardan olan Zeynep Tuğçe Bayat’ta katıldı. Oyuncu İspanya’da yayınlanacak dizide rol alacak.

Son zamanlarda yurtdışında hazırlanan yapımlarda yer alan Türk oyuncu sayısı artıyor. Pek çok farklı ülkenin yapımlarında yer alan oyuncular arasına bir başarılı oyuncu daha katıldı. Özelikle İtalya, İspanya gibi ülkelerde Türk yapımlarına ve Türk oyuncularına gösterilen ilgi bu sefer de genç ve güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat’ı buldu. Kariyerindeki yükselişini her yer aldığı yapımla daha da yükselten ünlü ve genç oyuncu bu sefer de İspanya’da yayınlanacak bir dizide rol alacak. Güzelliği ve yeteneğiyle dikkatleri çeken ve son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat İspanya’da Antenna 3 Kanalında yayınlanacak olan ve toplam 6 bölümden oluşacak olan La Pasion Turca adlı dizde rol alacak.

İspanyol Dizisinde Rol Alacak

Son dönemin genç ve güzel oyuncularından Zeynep Tuğçe Bayat son olarak Baba dizisi ile seyirci karşısına çıktı. Yeteneğiyle dikkatleri çeken güzel oyuncu bu sefer de İspanya’da yayınlanacak bir dizide rol alacak. Güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat İspanyol Antenna 3 kanalında yayınlanacak olan ve La Pasion Turca adlı romandan uyarlanan aynı adlı dizide Tuba karakterine hayat verecek. 6 bölümden oluşacak dizinin başrolünde İspanyol oyuncu Maggie Civantos yer alacak. Yakında çekimleri başlayacak olan dizinin çekimleri Türkiye (İstanbul) ve İspanya’da gerçekleşecek. Dizinin çekimlerinin önümüzdeki hafta İstanbul’da başlayacağı ve ardından setin İspanya’da kurulacağı öğrenildi.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Son dönemin yetenekli ve güzel oyuncularından olan Zeynep Tuğçe Bayat, 8 Şubat 1990 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Hukuk üzerine tamamlamış ve ardından oyuncu olmak istemiş ve bunun için oyunculuk dersleri alarak sektörde yer almaya başlamıştır. Son olarak Baba dizisi ile ekrana gelen oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer alan genç ve güzel oyucu, Şansımı Seveyim, Adresi Olmayan Ev, Arka Sıradakiler, Gönülçelen, Yıldız Masalı, Ah Neriman, Çilek Kokusu, Afili Aşk, Kuruluş Osman, Baba, Senkron, Dünyayı Kurtaran Kadın ve Hür adlı yapımlarda yer almıştır.

22-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar