Yıldız oyuncu Neymar hangi Türk filmini izleyip çocuklar gibi ağladı?

Yıldız oyuncu Neymar hangi Türk filmini izleyip çocuklar gibi ağladı?
Brezilya ve Paris Saint-Germain formaları giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar, 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyerek çocuklar gibi ağladı.

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain ve Brezilya Milli Takımı formalarını terleten Neymar, bu kez izlediği bir Türk filmiyle gündeme geldi. Dünyanın en pahalı futbolcusu olma özelliği taşıyan Neymar'ın Instagram hesabı üzerinden attığı story Türkiye gündemine oturdu. Yıldız forvet attığı storyde filmi överken oldukça duygusal anlar yaşadığını aktardı. Öyle ki Neymar, tıpkı çocuklar gibi ağlamış. Neymar'ın izlediği Türk filmi ise Aras Bulut İynemli'nin başrolde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize idi.

"Çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım"

Neymar, attığı storysinde "Çocuğu olanlar bu filmi izledikten sonraki duygumu daha iyi anlar. İnanılmaz güzel bir film, izlerken çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım" ifadelerini kullandı. 

7. Koğuştaki Mucize filminin başrolünde yer alan Aras Bulut İynemli, Neymar'ın bu övgü dolu mesajları için bir teşekkür mesajı yayınladı. Aras Bulut İynemli, teşekkür mesajında "Teşekkürler, Umarım sevgi ve sağlıkla kalabiliriz" ifadelerini kullandı.

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne?

Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya'nın rol aldığı 7. Koğuştak Mucize filmi baba ve kızın acıklı hikayesini konu alıyor. Memo, askeri darbenin ardından sıkıyönetim ilan edilen bir Ege kasabasında yaşamaktadır. Hayat her zamanki gibi akıp giderken hiç beklenmeyen bir şey yaşanır. Memo işlemediği suçlarla itham edilmektedir. Nihayetinde de hak etmediği bir şekilde hapse girer. Bu süreçte Memo'yu en çok zorlayan şey çok sevdiği kızı Ova'dan ayrı kalmasıdır Evlat hasretiyle yanıp tutuşan Memo ile kızı Ova, dramatik bir şekilde yeniden bir araya gelirler.

7. Koğuştaki Mucize filminin başarısı

Büyük beğeni toplayan 7. Koğuştaki Mucize filmi göz ardı edilemeyek bir başarıya imza attı. Aras Bulut İynemli'nin başrolü üstlendiği film tam 5 milyon 316 bin 933 kişi tarafından sinemada izlendi. Bir baba ve kızın acı ve sevgi dolu hikayesini aktaran film sinemadan sonra Netflix'e de geldi. Herkesi gözyaşlarına boğan film çok geçmeden Netflix'te en çok izlenen filmlerden biri oldu. Türkiye'nin yanı sıra yurtdışındaki birçok ülkede de izlendi.

16-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar