Yılmaz Erdoğan Üç Yıl Aradan Sonra Demet Akbağ İle Tiyatroya Geri Dönüyor!

Yılmaz Erdoğan Üç Yıl Aradan Sonra Demet Akbağ İle Tiyatroya Geri Dönüyor!
Usta sanatçı Yılmaz Erdoğan biri dizi olmak üzere üç yeni proje ile izleyici karşısına çıkacak. Demet Akbağ ile yeni projesi olan Erdoğan, 3 yıl aradan sonra sahnelere geri dönüyor

Kanal D’de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin final yapmasıyla birlikte, usta sanatçı Yılmaz Erdoğan yeni projeler için kolları sıvadı, 2005 yapımı Organize İşler filmini dizi yapma kararı alan Erdoğan, 8 bölümlük dijital dizi hali için senaryosunu yazmaya başladı. Bir başka projeside Demet Akbağ için hazırladığı ‘Aydınlık Evler’ adlı oyunu, yeni oyununda senaryosunu tamamladı. Ayrıca uzun bir aradan sonra Yılmaz Erdoğan sahneye kaldığı yerden devam etmek için geri dönüyor. ‘Münaşaka’ isimli oyunu ile de Türkiye Turnesine çıkmaya hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan’ın merak edilen yeni projeleriyle ilgili detaylar…

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ‘Aydınlık Evler’ Oyunu İle Yeniden Biraraya Geliyor

Usta oyuncu Demet Akbağ, geçen sezon Star Tv ekranlarında yayınlanan Akrep adlı dram dizisinde başrolde yer aldı. Dizi 26 bölüm sürdü. Dizinin ardından tiyatro projesi ile gündeme geldi.

1995 yılında kendisinin yazıp oynadığı ‘Bir Demet Tiyatro’ ile milyonların gönlünde taht kuran Demet Akbağ ile Yılmaz Erdoğan, 90’lı yıllara damga vurmuşlardı. Ardından Vizontele başta olmak üzere birçok projeye imza atan ikili yıllar sonra yeni bir projede buluşuyor. Erdoğan’ın yazar koltuğunda oturacağı oyunda Demet Akbağ’ın rol arkadaşları Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal olacak.


Farklı jenerasyonlardan bu dört oyuncu tiyatro oyunu Aydınlık Evler için bir araya geldi. Ekip hayranları tarafından 'rüya takım' olarak tanımlandı. Her biri son derece başarılı isimler olan ekibin tiyatro oyunu Aydınlık Evler, 26 Mart Cumartesi saat 21.00’de ve 27 Mart Pazar 17.00’de Maximum Uniq Hall’da sahnelenecek.

Geçtiğimiz aylarda, Demet Akbağ için oyun yazacağını duyuran Yılmaz Erdoğan, yazdığı Aydınlık Evler adlı oyun için başladığı çalışmalarını tamamladı. Pandemi sebebiyle oyun sahne alamamıştı. Şimdi oyun yeniden sahne almaya hazırlanıyor.
 

Aydınlık Evler Oyunu Bilet Fiyatları

1. Kategori - 370.00 TL

2. Kategori - 318.00 TL

3. Kategori - 266.00 TL

4. Kategori - 215.00 TL

5. Kategori - 163.00 TL



BKM’de gösterime girecek ‘Aydınlık Evler’ oyununda, bir aile hikayesi tiyatro perdesine taşınıyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Biliş’in oturacağı Aydınlıkevler, 70’li yıllarda Ankara’da bir mahallede yaşayan babaanne ile torunun hikayesini ele alıyor. Burak Dakak oyunda Demet Akbağ’ın torununu canlandıracak. Oyun, Hicri adlı berberin anlattığı hikayeyle başlıyor.

Yılmaz Erdoğan Tek Kişilik Oyunu ‘Münaşaka’ İle Türkiye Turnesine Çıkıyor!

BKM Mutfak ve Globe Live organizasyonunda düzenlenen ve sabırsızlıkla beklenen oyun seyircileriyle buluşmak için gün sayıyor. Yılmaz Erdoğan, tek kişilik gösterisi ‘Münaşaka’ ile birçok ilde sahne almaya hazırlanıyor.

 

3 yıl aranın ardından sahnelere geri dönen Yılmaz Erdoğan gösterisinde, gündemden ele aldığı konular ve her biri birbirinden keyifli yeni anektodlarla zenginleşen gösterisi seyirciyi 2,5 saatlik bir eğlence tufanına davet ediyor. Sabırsızlıkla beklenen ve her anı kahkahalarla izlenen ‘Münaşaka’ BKM Tiyatro’da seyirciyle buluşmaya başlıyor.

 

Oyunun 2021 Yılı Bilet Fiyatları

1. Kategori - Tam: 150.00 TL - Öğrenci: 50.00 TL

2. Kategori - Tam: 100.00 TL - Öğrenci: 50.00 TL
 



Yılmaz Erdoğan’ın Turne Programı

3 Mart - Ankara

4 Mart - Eskişehir

9 Mart - Kayseri

10 Mart - Konya

18 Mart - Bursa

20 Mart – İzmir

30 Mart - Uşak

31 Mart - Antalya

16-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar