Erdal Beşikçioğlu Hakim İle Ekranlara Dönüyor

Erdal Beşikçioğlu Hakim İle Ekranlara Dönüyor
Geçtiğimiz sezon Kağıt Ev dizisinde rol alan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu yeniden ekranlara dönüyor. Usta oyuncu Hakim dizisinde rol alacak.

Son olarak geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisinde rol alan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayranlarını sevindiren bir gelişmeyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Pek çok yapımda rol alan ve adeta bir efsane karakter olan Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde Komiser Behsat karakterini canlandıran ve halen bu karakterle akıllarda yer edinen usta oyuncunun Limon Film tarafından hazırlanan ve yabancı bir dizi olan Your Honor adlı diziden uyarlanan Hakim dizisinde rol alacağı öğrenildi. Halen cast çalışmaları devam eden ve ünlü isimlerle görüşmelere başlayan Limon Film dizide ana karakter olan Hakim karakteri için Erdal Beşikçioğlu ile el sıkıştı ve usta oyuncunun yeniden ekranlara dönmesinin yolunu açtı. Dizinin cast çalışmasının ardından sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor.

Hakim İddialı Geliyor

Limon Film tarafından son yılların en popüler yapımlarından olan ve yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran Your Honor dizisinin uyarlama haklarının satın alınması bir anda dikkatleri bu diziye ve hangi kanalda yayınlanacağına çevirmişti. Limon Film tarafından hazırlıkları başlayan ve Atv ekranlarında yayınlanacağı iddia edilen Your Honor uyarlaması Hakim’in cast çalışmaları hızlı başladı. Your Honor’da bir hakimin araba kazası yapan ve bir kişinin ölümüne sebep olan oğlunu, kazada ölen ve ailesi mafya olan kişilerden korumak için elinden geleni yapması hatta adaleti yanıltmaya çalışması ve kendi mesleğini tehlikeye atması anlatılıyor. Hakim’in ana karakter olduğu dizinin Türkiye versiyonu olacak olan Hakim’de bu karakteri usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandıracak. Aykırı karakterleri canlandıran usta oyuncu bu dizide de yine bir aykırı ve güçlü karakteri canlandıracak.

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu 5 Ocak 1970 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan usta oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, sinema filmi v televizyon dizisinde rol almıştır. Usta oyuncu bugüne kadar,

·         Kapı

·         Çiçero

·         Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

·         Behzat Ç. Ankara Yanıyor

·         Kurtlar Vadisi Filistin

·         Vali

·         Eve Giden Yol

·         Barda

·         Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

·         Adı Efsane

·         46 Yok Olan

·         Leyla ile Mecnun

·         Es Es

·         Ayrılık

·         Köprü

·         Kasırga İnsanları

·         Tatlı Hayat

·         Kağıt Ev, yapımlarında rol almıştır.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar