Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ dizisinden anlamlı tanıtım filmi geldi

Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ dizisinden anlamlı tanıtım filmi geldi
Yılmaz Erdoğan’ın okuduğu ve “Senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış” sözlerinin öne çıktığı şiiri sosyal medyada oldukça büyük ilgi gördü.

Usta oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan’ın iki yıldır üstünde çalıştığı İnci Taneleri dizisinin hazırlık çalışmaları son sürat devam ediyor. Dizide kendisi gibi bir öğretmeni canlandıran Yılmaz Erdoğan’ın elleri kelepçeli bir haldeyken okumuş olduğu şiir  sosyal medyada kısa zamanda beğeni yağmuruna tutuldu.

Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ dizisinden anlamlı tanıtım filmi geldi

 BKM imzalı İnci Taneleri dizisi için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Senaryosunu bizzat Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinin başrolünde de Yılmaz Erdoğan yer alıyor. Uzun yılların ardından setlere dönen Yılmaz Erdoğan’ın yer aldığı dizi için özel bir tanıtım filmi hazırlandı. Hazırlık aşaması 2 yılı aşan dizinin tanıtım filmi Yargı dizisi esnasında izleyici ile buluştu. Dizide Erdoğan Azem Yücedağ isimli bir Edebiyat Öğretmeni karakterine hayat veriyor. Dizinin ilk tanıtım filminde haber bültenlerine konu olan bir olay yayınlandı. Azem’in kendisi gibi öğretmen olan eşini öldürmekle suçlandığı görülüyor. Elleri arkadan ters kelepçe yapılan öğretmen Azem bu şekilde göz altına alınıyor. Bu görüntüler esnasında Yılmaz Erdoğan’ın okuduğu ve “Senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış” sözlerinin öne çıktığı şiiri sosyal medyada oldukça büyük ilgi gördü. İnci taneleri dizisi için Çok Güzel Hareketler’den uzak kalan Yılmaz Erdoğan’ın dizisinin izlenme oranlarında nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış

İnsanlar arasındaki ilişkilerin pamuk ipliğine benzediği gerçeğine değinen İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan’ın seslendirdiği "Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış. Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş. Meğer senden sonra zaman yaşamak pahasına ölmekmiş. Şimdi yattığım ranzam mezarın kadarmış senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış." dizeleri gerçeğin yalın ifadeleri olarak dikkat çekyor. Rol gereği dizi çekimlerinde üzerine çelik yelek giydirilen Yılmaz Erdoğan’a İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü Dilber isimli bir pavyon kadınını canlandırarak eşlik ediyor. Ayrıca dizide Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi gibi önemli isimler de yer alıyor. 

18-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler