Yoğun Bakımdaki Burak Sergen’den Haber Var!

Yoğun Bakımdaki Burak Sergen’den Haber Var!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin usta oyuncu Burak Sergen’in son durumuyla ilgili gelişmeleri nişanlısı Nihan Ünsal paylaştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz Dizisinin başrol oyuncularından biri olan ve bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Burak sergen geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Evinde istirahat ederken fenalaşan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Burak Sergen için ilkönce solunum yetmezliği teşhisi konulan ancak daha sonra koronavirüse yakalandığı belirtilmişti. Acil olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan usta oyuncu birkaç gün sonra da doktorların kararı sonrası entübe edilmişti. 3haftadır hastanede olan ve halen yoğun bakımda entübe dilen oyuncu Burak sergen’in son durumunu usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal sosyal medya hesabından yatığı bir paylaşımla duyurdu. Nihan Ünsal paylaşımında usta oyuncunun durumunun aynı olduğunu belirtti ve dua istedi.

Burak Sergen’i Durumu Aynı

Türk Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden biri olan ve son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan sadakatsiz ile seyirci karşına çıkan ünlü oyuncu Burak Sergen koronavirüs sebebiyle hastanede yoğun bakımda tutulmaya devam ediyor. Entübe edilen ve sağlık durumunun iyileşmesi beklenilen ve tedavisine devam edilen ünlü oyuncunun son durumunu nişanlısı Nihan Ünsal sosyal medya hesabından bir paylaşımla duyurdu. Nihan Ünsal paylaşımında Burak Sergen2in durumunun aynı olduğunu ifade etti ve “Burak’ın durumunda değişiklik yok. Hala yoğun bakımda entübe durumunda. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyoruz. Burak’ın en yakın zamansa aramıza döneceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü isim geçen süre boyunca nişanlısını biran bile yalnız bırakmayarak her an hastanede onun yanında destek verdi. Halan uyutulan ve tedavisine devam edilen Burak Sergen’in oğlu da koronavirüse yakalanmış ve tedavisi evinde yapılmıştı.

Ben de İyi Değilim

Nihan Ünsan oldukça üzgün olduğunu belirttiği paylaşımında ayrıca dua isteyerek “ben de çok iyi değilim. İlaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum. Bu urumda yapabileceğimiz tek şey dua etmek” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu koronavirüs teşhisiyle doktorlar tarafından alınan bir kararla daha iyi nefes alabilmesi için entübe edilmişti. Geçtiğimiz günlerde entübeden çıkarılan oyuncunun ateşinin yükselmesi üzerine tekrar entübe edildiği de gelen bilgiler arasında yer almıştı.

01-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar