Usta Oyuncu Macit Koper Kağıt Ev Dizisinde

Usta Oyuncu Macit Koper Kağıt Ev Dizisinde
Star Tv ekranlarında henüz yeni başlayan Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosuna bir usta oyuncu daha dahil oldu. Usta Oyuncu Macit Koper dizide Remzi karakterine hayat verecek.

Star Tv ekranlarında henüz yeni ekrana gelmeye başlayan ve geçtiğimiz pazartesi akşamı 2. Bölümü yayınlanan Kağıt ev dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça ilgi çekti ve çekmeye de devam ediyor. Henüz iki bölüm yayınlanan ancak bu iki bölümde ne yazık ki umduğunu pek fazla bulamayan ve reytinglerde oldukça gerilerde kalan kağıt ev yaz sezonu boyunca devam edecek. Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın rol aldığı dizi O 3 Medya tarafından hazırlanıyor. Ceza hukukçusu bir baba ile avukat bir annenin genç kızları evlerinde temizlikçi olarak çalışan bir kadının üniversite öğrencisi kızını öldürmüştür. Genç kızın babası ve annesi kızlarının bu cinayetini kapatabilmek için büyük bir yalan ve kanıtları kirletme olayına girmiş ve kızlarını korumaya almışlardır. Ancak polis kayıp olduğu düşünülen ve cinayete kurban giden üniversite öğrencisini her yerde aramaya başlamıştır. İlginç konusu ile dikkat çeken dizinin ünlülerden geçilmeyen oyuncu kadrosuna bir ünlü oyuncu daha katıldı. Usta oyuncu Macit Koper Kağıt Ev kadrosuna dahil oldu.

Macit Koper Kağıt Ev’de

Sar Tv ekranlarında O 3medya tarafından hazırlanan ve iki bölümü ekrana gelen Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosuna bir usta isim daha dahil oldu. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü isim Macit Koper’in de Kağıt Ev dizisinde rol alacağı öğrenildi. Usta oyuncunun dizide Nur Fettahoğlu’un canlandırdığı Aylin karakterinin babası Remzi Karan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Yaz dönenme damgasını vurması beklenen dram ve gerilim türündeki Kağıt Ev dizisinin yeni bölümleriyle seyirciyi etkisi altına alması bekleniyor.

Macit Koper Kimdir?

Türk Tiyatro ve sinemasının usta oyuncularından biri olan Macit Koper 1944 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Daha küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ilgi duyan usta oyuncu Muhsin Ertuğrul, Beklan Algan ve Ayla Algan’dan dersler almış onların öğrencisi olmuştur. Bugüne kadar pek çok yapımda boy gösteren usta oyuncu aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır. Macit Koper’in rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır.

·         İftarlık Gazoz

·         Poyraz Karayel

·         İçimdeki İnsan

·         Üç Arkadaş

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Ağır Roman Yeni Dünya

·         Al Yazmalım

·         Küçük Günahlar

·         Melekler Evi

·         Aşk Üzerine söylenmemiş Her Şşey

·         Cazibe Hanım’ın Gündüz Düşleri

·         Ada

·         Anayurt Oteli

01-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar