Tamer Karadağlı Savaşçı’ya Veda Ediyor

Tamer Karadağlı Savaşçı’ya Veda Ediyor
Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen Savaşçı’da şok bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Albay Göktürk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı diziye veda edecek.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon beşinci sezonu olan Savaşçı seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Teröre mücadele eden Özel Kuvvetler’de bir tim olan Kılıç Timinin ve bu timde görevli askerlerin hikayesini ele alan Savaşçı dört sezon boyunca Pazar akşamları Fox Tv ekranlarında adeta fırtına gibi esmiş ve reyting rekorları kırarak seyircinin gönünde yer edinmişti. Ancak daha sonra diziyle ilgili olumsuz gelişmeler yaşanmış ve dizi uzun bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. İki hafta önce yeniden yenilenmiş kadrosuyla ekranlara dönen Savaşçı bu sefer cumartesi akşamları ekrana gelmeye başladı. Dizi başlamadan önce ayrılan oyuncularının yerine büyük transferler yapmış ve bir anda seyircinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Diziye pek çok yeni oyuncu dahil olurken bunlardan özellikle Tamer Karadağlı ve Ediz Hun büyük sükse yapmıştı. Dizinin yayınlanmaya başlamasıyla seyirci bu yeni takviyelerle birlikte yeni Savaşçı’yı takip etmeye başlamıştı. Ancak beklenen olmamış ve dizinin reytingleri umulanın altında kalmıştı. Bu durum yayıncı kanalı ve yapımcıyı üzerken şok bir bilgi daha geldi. İddiaya göre diziye sonradan katılan usta oyuncu Tamer Karadağlı 105. Bölümle birlikte diziye veda edecek.

Albay Göktürk Ayrılıyor mu?

Limon Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Savaşçı’da şok bir iddia seyirciyi derin bir endişeye sevk etti. Dizinin yenilenmiş kadrosunun en popüler oyuncusu olarak diziye dahil olan ve Albay Göktürk karakterine hayat veren usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın diziye veda edeceği iddia edildi. 100. Bölümle birlikte diziye dahil olan ve seyircide büyük bir heyecan yaratan Albay Göktürk karakterini canlandıran tamer Karadağlı ile iddiaya göre 6 bölüm bir anlaşma yapıldı ve bu anlaşma 105. Bölümde sona erecek. 105. Bölümle birlikte seyirciye ve Savaşçı’ya veda edeceği iddia edilen Karadağlı’nın sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı ise bilinmiyor.

Son Bölümde Neler Oldu

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Savaşçı’nın yayınlanan son bölümünde Albay Göktürk teröristlerin elinden kurtulmak için büyük bir mücadele vermektedir. Bu sırada Kılıç Timi’de Albay Göktürk’e ulaşabilmek için operasyon üstüne operasyon yapar. Albay Göktürk teröristlerin elinde asla eğilmez ve tam bir kahraman durulu sergiler ve onur mücadelesi verir. Savaşçı her cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de.

01-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar