Yurdaer Okur, tekrar Yargı dizisinde

Yurdaer Okur, tekrar Yargı dizisinde
İlk bölümünden beri dizisde Savcı Sarp karakterine can veren Mehmet Yılmaz Ak diziye veda etti. Mehmet Yılmaz Ak’ın yerine gelen isim Yurdaer Okur oldu.

Savcı Pars karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Yargı dizisinden olaylı bir şekilde ayrıldı. Ak ‘ tan boşalan bu rolü oynamak üzere Yurdaer Okur ile tekrar anlaşıldı.

Yurdaer Okur tekrar Yargı dizisinde

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın gibi önemli isimlerin rol aldığı Yargı dizisinde Kahramanmaraş depremleri sonrası umulmadık bir ayrılık yaşandı. İlk bölümünden beri dizisde Savcı Sarp karakterine can veren Mehmet Yılmaz Ak diziye veda etti. Mehmet Yılmaz Ak’ın yerine gelen isim Yurdaer Okur oldu.

Yeni fragmanda Yurdaer Okur görünüyor

Daha önce diziye misafir oyuncu olarak katkıda bulunan Yurdaer Okur, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nda vazife yapan bir baş müfettişi canlandırmıştı. Dizinin yeni yayılanacak 57. Bölüm fragmanında Yurdaer Okur ‘un diziye geri döndüğü görülüyor. Okur, ekibe “ Bıraktığım her şey normale dönmüştü. Hiç böyle bir karşılama düşünmemiştim “ diyerek düşüncelerini ifade ediyor.

Mehmet Yılmaz Ak kalan bölümleri çekmeyi reddetti

Dizide Savcı Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın ayrılmasının ardından Ay Yapım “"Oyuncumuz Mehmet Yılmaz Ak, 55'inci bölüm çekimleri esnasında önce üç günlük, ardından da 10 günlük rapor alıp bölümde kalan sahneleri çekmeyi reddederek diziden ayrılmıştır. En azından iki bölüm daha devam etmesi rica edilmiştir. Bu teklifimiz reddedilmiştir. Oyuncumuz ölüm sahnesi için dahi sete gelmeyi reddedince, karakterin öldüğüne inandırma yolu olarak bulunmuş final sahnesi ise, sözü edildiği gibi intikam güdüsüyle yazılmamıştır" ifadeleriyle durumu izleyicilere duyurdu.

Mehmet Yılmaz Ak : “Kariyerime zarar veriliyor ! “

Mehmet Yılma Ak’da karşı açıklamasında  "Diziden erken ayrılmak zorunda kaldığım doğrudur. Bunun nedenlerini belirten bir açıklama daha önce yapmıştım. Bu karar; belirtildiği gibi bir anda alınan bir karar olmadı. Haftalar öncesinden (çekimlerim devam ederken) sağlık sorunlarım sebebiyle çekimlere devam edemeyeceğim birçok defa yapım tarafına bildirmiş ve maalesef bir geri dönüş alınmamıştır. Kayıtsız kalınmıştır. Hem Yargı izleyicilerine, bensiz de devam edeceğine inandığım hikayesine, işin senaristlerine, yönetmenine, ekibine, meslektaşlarıma saygıda kusur etmemek için, anlayışınıza sığınarak daha da detaylı yazmamayı uygun görüyorum. 55 bölümdür emek verdiğim Yargı dizisi tarafından, eksik, taraflı açıklamalarla yapılan bu ithamları ve kariyerime verilmesi istenen bu zararı hak etmiyorum. Adaletli de bulmuyorum"ifadelerini kullandı.

17-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar