Yusuf Güney gözaltına alındı!

Yusuf Güney gözaltına alındı!
Yusuf Güney gözaltına alındı! Şarkıcı Yusuf Güney Antalya Manavgat'ta gözaltına alındı. Yusuf Güney orman memurları ile tartıştı.

Yusuf Güney gözaltına alındı! Şarkıcı Yusuf Güney Antalya Manavgat'ta gözaltına alındı. Yusuf Güney orman memurları ile tartıştı. Yusuf Güney gözaltına alındı. Yusuf Güney neden gözaltına alındı? Yusuf Güney Manavgat olayı nedir? Yusuf Güney yangın söndürme çalışması. Yusuf Güney gözaltında. Yusuf Güney kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Antalya Manavgat'ta çıkan yangın söndürme çalışmalarına katılmak için oraya giden Yusuf Güney, dün gece saatlerinde Çardak Mahallesi Balamut mevkiinde yangın söndrme memurları ile tartışma yaşadı. Yangına müdahele amacı ile olay yerinde bulunduğu bilinen Yusuf Güney, yangın söndürme memurlarının kendi belirttiği yerlere müdahele etmedği gerekçesi ile tartışma yaşadığı öğrenildi. Tartışma esnasında üzerindeki tabanca ile havaya ateş açtığı iddia edilen Yusuf Güney gözaltına alındı.

Antalya Manavgat'ta yangın söndürme çalışmalarına yardım etmek için oraya giden Yusuf Güney, 'Yangının mahalleye geleceği belliydi. Bütün vatandaşları tek tek uyardık ama kimse bizi dinlemedi. Onları da anlıyorum. Her birinin evi, eşyası kıymetli, ancak yangının şakası yok. Bir kısmı tahliye edildi, ancak büyük kısmı tahliye edilememişti. Sırtköy Mahallesi şu an tamamen yandı. İnsanlar bizi dinlemiyor, umarım yaşamını yitiren yoktur.' açıklamasını yapmıştı.

Yaşanan olay ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Yusuf Güney, Taşağıl Jandarma Karakolu'na götürüldü. Karakolda sorgusunun sürdüğünü bildiğimiz Yusuf Güney'in serbest bırakıldığı öğrenildi.

Serbest bırakıldı!

Bugün meydana gelen olayda şarkıcı Yusuf Güney yangının södürülmesi adına orman memurlarına gösterdiği yere müdahele edilmemesiyle aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüesi ile Yusuf Gney, üzerindeki tabanca ile havaya ateş açtı. Bunun üzerine şarkıcı Güney jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürülmüştü. Alınan bilgilere göre Yusuf Güney sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Yusuf Güney kimdir?

 5 Haziran 1984 yılında dünyaya gelen Yusuf Güney, Trabzon doğumludur. Londra'a yaşamını sürdürdüğü sırada şarkıcı Rfet El Roman ile tanışanan Yusuf Güney, müzik dünyasına adım atmış oldu. İlk olarak Aşk-ı Virane bestesi ile tanındı. Bir Seda Masalı, Sevgi Arsızı, Aşka İnat, Kaptan gibi oldukça başarılı albümleri ile türk pop müziğin başarılı isimleri arasında yer almaktadır.

03-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar