Ünlü Sanatçı Erol Evgin’in Abisi Hayatını Kaybetti

Ünlü Sanatçı Erol Evgin’in Abisi Hayatını Kaybetti
Magazin basınında bugün bir vefat haberi dikkatleri çekti. Ünlü sanatçı Erol Evgin’in abisi Atilla Evgin’in vefat ettiği haberlere yansıdı.

Magazin dünyası bugün üzücü bir haberle gündemini açtı. Ne yazık ki magazin basınında ve sosyal medyada yer alan habere göre ünlü sanatçı Erol Evgin’in 74 yaşındaki abisi Atilla Evgin hayatını kaybetti. Abisinin vefat haberini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim Erol Evgin acısını sevenleriyle paylaştı. Ünlü isim Erol Evgin yaşadığı acıyı paylaşırken “büyük acımı paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Abisini kaybeden ünlü isim Erol Evgin’e pek çok arkadaşı taziyelerini belirtirken sosyal medyadan da pek çok takipçisi usta sanatçıya baş sağlığı dileklerini iletti. Erol Evgin’in abisi Atilla Evgin 74 yaşında hayata veda ederken geride acılı bir aile ve sevenlerini bıraktı.

Erol Evgin Abisini Kaybetti

Yılların usta sanatçısı Erol Evgin bugün hayatının en acı anlarından birini daha yaşadı. Ünlü ismin abisi Atilla Evgin bugün 74 yaşında hayata veda etti. Hayatını kaybeden abisi Atilla Evgin’in ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve abisinin vefat haberini yakınları ve sevenleriyle paylaşan ünlü sanatçı Erol Evgin paylaşımında “sevgili ağabeyim Atilla Evgin’i sonsuzluğa uğurladık. Mekanı cennet olsun. Büyük acımı paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Usta isim Erol Evgin bu sosyal medya paylaşımını abisiyle çekilmiş bir fotoğrafla duyurdu. Bu paylaşımın ardından pek çok seveni ünlü isme taziye ve baş sağlığı mesajları iletirken Erol Evgin’in abisini kaybetmesi magazin basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçının abisini kaybetmesi dolayısıyla Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil, Ceylan Ertem, Pınar Altuğ ve çok ünlü isim Erol Evgin’e baş sağlığı dileklerini ilettiler. Biz de ünlü isme taziyelerimizi iletiyor ve başsağlığı diliyoruz.

Erol Evgin Kimdir?

Yılların usta sanatçısı Türk Pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Erol Evgin 16 Nisan 1947 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk Pop Müziğinin önde gelen isimlerinden olan ve bir döneme damga vuran usta isim pek çok albüm ve şarkıya imza atarken aynı zamanda sunuculuk, oyunculuk ve mimarlık da yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Erol Evgin’in oğlu Murat Evgin’de babası gibi şarkıcıdır. 73 yaşındaki usta isim Erol Evgin unutulmaz şarkılara imza atmış ve bir dönemi yönlendirenlerden olmuştur.

03-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar