Fox Tv’den Bir Erken Final Haberi Daha

Fox Tv’den Bir Erken Final Haberi Daha
Bu sezon ekrana getirdiği hiçbir yapımdan umduğunu bulamayan Fox Tv bir dizisi hakkında daha kritik bir karar aldı. Kanal Taçsız Prenses dizisinin yayınına ara verme kararı aldı.

Bu sezon ekrana getirdiği yapımlardan umduğunu bulamayan ve son bir yılda pek çok dizisinin erken final kararını alan Fox Tv erken final kararları almaya devam ediyor. Sezon ortasında yayına başlayan ve kadrosunda İsmail Hacıoğlu gibi başarılı ve ünlü bir ismi bulunduran yeni dizilerden Taçsız Prenses dizisinin 10. Bölümüyle birlikte yayınına ara vereceği öğrenildi. Salı akşamları yayınlanan ve son olarak 9. Bölümüyle ekrana gelen Taçsız Prenses hakkında alınan bu kararda dizinin gelen reytinglerinin düşüklüğünün etkili olduğu öğrenildi. Başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde bir türlü istenilen noktaya gelemeyen dizinin erken final yapacağı sektörde sık sık dile getiriliyordu.

10 Bölümde Ara Verecek

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan iddialı dizilerden biri olan Taçsız prenses hakkında kanal yönetimi tarafından flaş bir harar alındı. MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin reytinglerinin düşük olması ve beklenen çıkışı bir türlü yapamaması sebebiyle dizinin 10. Bölümle birlikte ara vereceği öğrenildi. Kanal tarafından yapılan açıklamada dizinin 10. Bölümle birlikte ara vereceği ve yaz sezonunda yeni bölümleriyle yeniden ekrana geleceği belirtildi. Ancak sektörde konuşulanlar dizinin dram türündeki hikayesinin yaz aylarına uygun olmadığı ve yazın dizinin erken final yapabileceği yönünde oldu. Kanalın iddialı başlayan dizinin erken bitecek olması seyirciyi üzerken kanalın bu dizi yerine hangi yapımı Salı akşamına koyacağı merak konusu oldu. Taçsız Prenses dizisi yayınlanan son 9. Bölümünde 2,25 reytingle 14. Sırada yer aldı.

Taçsız Prenses Oyuncuları

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Taçsız Prenses kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in yer aldığı dizinin senaryosunu pınar Bulut ve Onur Koralp kaleme alıyor. Özel bir hikayesi olan dizinin oyuncu kadrosunda

-          İsmail Hacıoğlu

-          Sümeyye Aydoğan

-          Elif Kurtaran

-          Tolga Tekin

-          Seda Akman

-          Mustafa Kırantepe

-          Feride Çetin

-          Merve Şen

-          Merve Bulut

-          Eylül Şenocak

-          Liya Su Elez

-          İlker Umurhan

-          Cumali Lavent ve

-          Teo (Köfte – Dizide yer akan köpek) yer alıyor.

24-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar