Yüzleşme Fikret (Uğur Yücel) kimdir?

Yüzleşme Fikret (Uğur Yücel) kimdir?
Yüzleşme Fikret (Uğur Yücel) kimdir? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Uğur Yücel kimdir? Yüzleşme Fikret karakteri özellikleri.

Bu akşam ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşan Yüzleşme dizisi, oldukça ilgi gördü. Geniş bir kadoya sahip olan Yüzleşme dizisi, seyirci tarafından tam not aldı. Yüzleşme dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Uğur Yücel ise en çok merak edilenler arasında yer aldı. Peki Yüzleşme Fikret karakteri özellikleri nedir? Yüzleşme Uğur Yücel kimdir? İşte Yüzleşme dizisi oyuncu kadrosu ve tüm merak edilen detaylar..

T Company öncülüğünde yürütülen Yüzleşme dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekranlardaydı. Aşkın yanı sıra intikamda içeren projenin senaryosunda Altuğ Küçük yer alırken yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel oturmaktadır. Birbirinden başarılı bir kadroya sahip olan Yüzleşme dizisi oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Uğur Yücel'i de görüyoruz. Yüzleşme Fikret karakteri, Uğur Yücel kimdir? 

Yüzleşme Fikret (Uğur Yücel) kimdir?

1957 yılında dünyaya gelen Uğur Yücel, İstanbul doğumludur. Aslen Vanlı olan ünlü oyuncu, eğitimini İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro bölümü'nde tamamladı. Eğitimini tamamladıktan sonra tekkişilik bir oyunculuk serüvenine başlayan Uğur Yücel, bir çok tiyatro sahnesinde de yer aldı. Sadece oyunculukta değil, yönetmenlik ve senaristlik konusunda da başarısını göstermekten kaçınmayan Uğur Yücel, bir çok ünlü isim ile birlikte çalışmıştır. 

Uğur Yücel dizi ve filmleri

1994  Aziz Ahmet

2001  Karanlıkta Koşanlar

2003  Alacakaranlık

2005  Hırsız Polis

2008  Canım Ailem

2010  Aşk Ve Ceza

2013  Aramızda Kalsın

2016  Familya

2016  İçerde

2018   Nefes Nefese

2019  Yüzleşme

Uğur Yücel Yönetmen Projeleri

1998  İkinci Bahar

2001  Karanlıkta Koşanlar

2016  Familya

2018  Nefes Nefese

Yüzleşme Fikret Karakteri özellikleri

Kalender'in zenginlerinden Fikret Kalenderoğlu, bir gün Gonca'nın ortadan kaybolmasından sonra hayatı tepeden tırnağa değişir. Gonca'nın izini kaybeden Fikret, işlerini tüm hayatını bir köşeye bırakıp bambaşka birisi oluverir. Ancak yeniden bir umut doğar ve Fikret, geçmişe dair yaşananların hesabını sormaya başlar.

Yüzleşme dizisi oyuncuları kimler?

Başrollerinde Uğur Yücel Hande Doğandemir'in yer aldığı Kanal D ekranalarının yeni dizisi Yüzleşme oyuncu kadrosunda, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Darda Yasir Yenal, Gözde Çığacı ve Yeşim Gül gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

05-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar