Kalk Gidelim Sinan (Cem Belevi) kimdir?

Kalk Gidelim Sinan (Cem Belevi) kimdir?
Kalk Gidelim dizisine Sinan karakteriyle dahil olan Cem Belevi kimdir? Hangi dizilerde rol almıştır? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Staff Film tarafından TRT1 için hazırlanan, TRT ekranlarının en sevilen aile komedi dizisi Kalk Gidelim son zamanlarda yaptığı transferlerle adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz hafta Sinan Albayrak'ı oyuncu kadrosuna dahil eden dizi, Cem Belevi'yi de oyuncu kadrosuna dahil etti. Peki Cem Belevi 'Kalk Gidelim'de hangi karaktere hayat verecek? İşte detaylar;

KALK GİDELİM SİNAN KİMDİR?

Dizide 'Sinan' karakterine hayat verecek olan Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde Staff Film ile anlaşma imzaladıktan sonra yeni karakterini şu sözlerle anlattı; "Sinan aşkının peşinden koşan tutkulu, mert ve dürüst ve eğlenceli bir karakter bu güzel karakteri böylesine deneyimli bir kadroda oynama fikri beni çok heyecanlandırıyor"

CEM BELEVİ KİMDİR?

Cem Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. Annesi Ressam, babası Piyanist'tir. Müzikle 7 yaşıdna piyano eğitimiyle tanışmış, 13 yaşında gitar çalmayı öğrenmiştir.

Cem Belevi, Lise döneminde besteler yapmaya başladı ve küçük çapta konserler verdi. Lise eğitiminin ardından, üniversite eğitimi için İngiltere'ye gitti.

İngiltere'de 6 ay Cambridge'de dil eğitimi aldı ardından ekonomi ve işletme bölümlerinden mezun oldu. Müzik eğitimlerini aksatmayan Belevi, Londra'da Cazz ve Şam eğitimleri aldı. Mezun olduktan sonra İlgiltere'de okuduğu bölümle ilgili işlerde çalıştı, ancak hayatına müzikle devam etmek için 2011 yılında Türkiye'ye dönme kararı aldı.

2013 yılında 'Bilmezsin' isimli albümüyle müzik piyasasına giriş yapan Belevi'nin 'Kim ne derse desin' isimli şarkısını  Mustafa Ceceli tekrar düzenledikten sonra Ayşe Akın ile birlikte çıkardığı düet kariyerinde büyük adım atmasını sağladı.

Müzik kariyerinin yayında oyunculukta yapan Belevi, 2015 yılında ilk televizyon projesi olan, Fox TV'de yayınlanan 'İnadına Aşk' dizisinde 'Deniz Aras' karakterine,  2016 yılında ise 'Rengarenk' diziside 'Pars' karakterine hayat vermiştir.

Belevi 2019 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Kalk Gidelim' dizisinde 'Sinan' karakteriyle oyunculuk kariyerini devam ettirmiştir.

KALK GİDELİM'DE OYUNCU KADROSU

Geçtiğimiz hafta başarılı oyuncu Sinan Albayrak'ın da katılımıyla oyuncu kadrosunu daha da güölendiren Kalk Gidelim dizisi, Cem Belevi'nin gelmesiyle izlenme oranlarını ciddi anlamda arttıracağa benziyor.

Dizide, Ufuk Özkan (Seyfettin), Erkan Sever (Mustafa), Ayça Varlıer (Nurcan), Mehtap Bayri (Sevda), Kerem Kupacı (Halil), Fesun Kostak (Nuriye), Yıldız Kültür (Mümine), Beyazıt Gülercan (Hacı Hüseyin), Emin Gürsoy (Muhtar Sefer), Nalan Okçuoğlu (Hatica), Kerim Yağcı (Kahya Bodur Sadık), Aslı Omağ (Meryem), İlayda Aydın (Badegül), Onur Seyit Yaran (Canberk), Ece Aydemir (Duru), Andrey Stan (Veli), Alican Okumuş (Halim), Can Kıran (Samim), Hayrettin Karaoğuz gibi ünlü isimler rol alıyor.

06-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar