Yüzleşme final mi yapıyor? Kanal D açıkladı!

Yüzleşme final mi yapıyor? Kanal D açıkladı!
Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün paylaştığı Yüzleşme dizisinin final yapacağı iddia edildi. Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme final mi yapıyor?

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün paylaştığı, T- Company tarafından Kanal D için hazırlanan 'Yüzleşme' dizisinin yayından kaldırılacağı iddia edildi. Peki iddialar doğru mu? Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? İşte detaylar;

YÜZLEŞME DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan, Kanal D ekranlarında henüz 2. bölümüyle yayınlanan 'Yüzleşme' dizisi ilk iki bölümüyle aldığı düşük reyting sonuçlarının ardından dizinin final yapacağı iddia edildi.

Konuyla ilgili yayıncı kuruluş Kanal D sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Yüzleşme dizisinin bittiğine dair söyletinler gerçek dışıdır. Kanal D yönetimi böyle bir karar almamıştır. Dizinin ilerleyen bölümlerindeki performanslarına göre değerlendirilecektir."

Kanal D, dizinin final haberlerini yalanlasa da, dizinin izlenme oranlarında bir artış olmaması durumunda yayından kaldırılacağını teyit etmiş oldu.

YÜZLEŞME DİZİSİ KONUSU

Kalender kasabasında genç bir kadın olan Masal ama herkesin onu tanıyacağı diğer adı Buket. Yıllar önce hayatını enkaza çeviren o olayın intikamını almak için geri gelmiş. Yüzleşmenin hiç bu kadar zor olacağını tahmin edememişti. Fikret bey koku ve esas üretmekte ama aslında binlerce çiçek içinde aradığı tek şey kayıp olan kızının kokusudur. 

YÜZLEŞME NEREDE ÇEKİLİYOR?

Son dönemde çekimi İstanbul dışında yapılan dizi sayısı giderek artmakta. Bunlardan birisi de Kanal D'de yayınlanacak Yüzleşme dizisi oldu. Yüzleşme dizisinin çekimleri yeni yılın ilk günleriyle birlikte Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı. Sınırları içerisinde hayli fazla doğal güzelliği barındırması sebebiyle çekimlerin Alanya'da yapılmasına karar verildi. Yüzleşme dizisi bir Akdeniz kasabası olarak tasvir edilecek Kalender kasabasında başlayacak. Dizi için yaratılmış hayali bir kasaba olan Kalender kasabası diye bir yer yok. Bu kasabanın başlıca özelliği çiçek yetiştiriciliği ve esans üretimiyle Türkiye ve yurtdışında nam salmış bir kasaba olmasıdır.

Basınla paylaşılan bilgilere göre Yüzleşme dizisi sadece Alanya'da çekilmeyecek. İlerleyen bölümlerden itibaren dizinin çekimleri İstanbul'da da devam edecek.

YÜZLEŞME'DE KİM KİMDİR?

Yüzleşme dizisinin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel (Fikret), Hande Doğandemir (Masal), Engin Öztürk (Ömer), Yiğit Kirazcı (Levent), Zeynep Eronat (Songül), Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt), Şerif Sezer (Bibi), Mesut Akusta (Battal), Macit Koper (Halil), Durul Bazan (Yako), Gülsim Ali (Ayşegül), Darda Yasir Yenal (Yüzbaşı Gökhan), Gözde Çığacı (Seda), Müfit Kayacan (Selim), Yeşim Gül (Seher) gibi isimler yer alıyor.

15-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler