Zafer Algöz İsyan Etti

Zafer Algöz İsyan Etti
Dizi ve sinema dünyasının ünlü isimlerinden olan Zafer Algöz yaşanan zamlara isyan etti ve artık araba kullanmayacağını belirtti. 

Türk sinema ve dizi sektörünün önde gelen oyuncularından olan ve birbirinden zor karakterlerin üstesinden gelen ünlüm isim Zafer Algöz sonunda isyan etti. Bugüne kadar pek çok film ve dizide rol alan ve sektörde başarılı isimlerden biri olan Zafer Algöz özellikle klasik arabalara olan tutkusuyla tanınıyor. Ancak özellikle son zamanlarda yaşanan aşırı zamlar ve hayatın pahalılığı ünlü ismi adeta isyan ettirdi. İstanbul trafiği ve aşırı zamlar ünlü oyuncuyu trafiğe çıkamaz hale getirdi ve en sonunda da ünlü isim Zafer Algöz tüm bunlara isyan etti ve artık araba kullanmayacağını belirtti. ünlü isim baın muhabirşlerine yaptığı açıklamada özellikle zamlar ve park bulamama sorunları sebebiyle dert yandı. 

Aşırı Zamlardan Dert Yandı

Sinema ve dizi sektörünün usta oyuncularından biri olan ve yer aldığı yapımlardaki başarısıyla herkesin takdirini kazanan ünlü oyuncu Zafer algöz geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda magazin muhabirleriyle konuştu. ayak üstü sorulara cevap veren ünlü isim özellikle aşırı zamlardan dert yandı. Klasik arabalara olan tutkusuyla bilinen ünlü isim muhabirlere "araç muayeneye gittik, yanlışlıkla başına bir rakamı yazmayı unutmuşlar. Bir hata yüzünden üç gündür uğraşıyorum. Ben genelde pek araba kullanmam, İstanbul'da kullanmak belalı iş, aldığın zaman bela alıyorsun. nereye park edeceksin, kime bırakacaksın? Park ediyorsun iki saat duruyorsun adam diyor 100 lira ver diyor. Ben o zaman taksiyle gider gelirim, niye otoparka para vereyim" ifadelerini kullandı. 

İlginç Açıklamalarda Bulundu

Ünlü oyuncu Zafer Algöz geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalında yayınlanan programa konuk olmuş ve birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Zafer Algöz geçtiğimiz gün İbrahim Selim ile Bu gece'ye  konuk olmuş ve birbirinden ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Zafer Algöz yaptığı açıklamada "Maç totemim var. Beşiktaş maçlarından önce annemi ararım. Bildiği bütün duları okur. Geçen yıl Beşiktaş'ı annem şampiyon yaptı. Hakan Altun ve Sergen Yalçın'ın anneleri de çok dua etti. En büyük totemim terlik çevirmek. Televizyonun köşesine terlik çevirir koyarım. Bu şekilde Arjantin'i 1996 Dünya Kupası'nda şampiyon yaptım. Kızım abuk subuk biriyle gelirse tavrı abuk subuksa onu sütten keserim. saygısızlık küstahlık varsa kendisine getiririm. ette, sahnede bana şaka yapamazlar çünkü pişman ederim" ifadelerini kullandı. 
 

08-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler