Pelin Akil Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Ayrılıyor

Pelin Akil Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Ayrılıyor
TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide isabel karakterini canlandıran Pelin Akil diziye veda ediyor. 

Bu sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve perşembe günleri seyirciyle buşulan Es Yapım imzalı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dev prodüksiyonu ve görkemli sahneleriyle dşkkatleri çeken ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide her bölüm heyecan tavan yapıyor. Dönem dizisi olan ve 1500'lü yılların Osmanlı Devletini ve devrin siyasi ve askeri olaylarını anlatan dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan genç ve güzel oyuncu Pelin Akil ile yollar ayrılıyor. Dizide İzabel karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncunun hşikayesinin bittiği için diziyle yollarının ayrılacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun dizinin 30. bölümüyle birlikte diziye veda edeceği öğrenildi. 

İsabel Barbaroslar'a Veda Ediyor

TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan ve Es Film tarafından hazırlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide şok bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ve performansıyla göz dolduran ve İzabel karakterini canlandıran Pelin Akil diziye veda ediyor. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu, İsmail Filiz, Emir Benderlioğlu ve Aytek Şayan gibi isimlerin yer aldığı dizide İzabel karakterini canlandıran güzel oyuncu Pelin Akil 30. bölümde diziye veda ediyor. Perşembe akşamları ekrana gelen ancak sezon başından beri reytinglerde istediğini alamayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı için sezon sonunda final yapacağı iddiaları halen devam ediyor. Dizinin final yapıp yapmayacağı ise yakında belli olacak. 

Pelin Akil Kimdir?

TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı yapımda İzabel karakteri ile yer alan başarılı ve güzel oyuncu Pelin Akil 17 Nisan 1986 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmak için adımlar atan Pelin Akil bunun için gerekli eğitimleri almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Dizilerde yer almadan önce pek çok tiyatro oyununda rooer alan Pelin Akil daha sonra dizilerde yer almaya başlamıştır. Pelin Akil  bugüne kadar, Arka Sıradakiler, Kurt Kanunu, Seksenler, Suskunlar, Kızıl Elma, Ne Münasebet, Aile İşi, Çember ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı yapımlarda rol almıştır. 

08-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar