Destan Dizisinin Güzel Oyuncusu Diziye Veda Ediyor

Destan Dizisinin Güzel Oyuncusu Diziye Veda Ediyor
Atv ekranlarında yayınlanan ve salı akşamları ekrana gelen Destan Dizisinin kadrosunda yer alan güzel oyuncu Elif Doğan diziye veda ediyor. 

Salı akşamları yayınlanan ve yayınlandığı akşamda en çok seyredilen yapımlardan olan Destan Dizisi Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor. Bu sezon ortasında yayına başlayan dizi dönem dizisi olarak çekiliyor ancak hikaye tamamen kurgusal. Dizinin yönetmenliğini Fethi Bayram yaparken, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken hikayenin ilerlemesine göre diziye yeni karakterler ekleniyor ya da diziye veda ediyor. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ve hikayede Tutkun karakterini canlandıran güzel oyuncu Elif Doğan diziye veda ediyor. seyirci tarafından da çok sevilen karakterin diziye veda etmesinin sebebi ise hikayesinin sonlanması. 

Tutkun Veda Ediyor

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve bu sezon başlayan reytingi yüksek dizilerden olan Destan'da flaş bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ve Tutkun karakterini canlandıran Elif Doğan diziyle vedalaşıyor. oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Edip tepeli, Selim Bayraktar, Kanbolat Görkem Aslan, Teoman Kumbaracıbaşı, Deniz Barut, İpek Karapınar, Burak Tozkoparan, Buse Meral, Burak Berkay Akgül gibi oyucuların yer aldığı ve Göktürkler döneminde yaşanan bir hikayeyi anlatan Destan aldığı reytinglerle üst sıralarda yer alıyor. Dizide Tutkun karakteri olarak oldukça iyi bir performans ortaya koyan Elif doğan'ın diziyle vedalaşmasının önümüzdeki salı akşamı yayınlanacak bölümde gerçekleşeceği öğrenildi. Elif Doğan'ın Destan'dan ayrılmasının hemen sonrasında ise kendisine teklif edilen üç farklı projeden biriyle el sıkışması ve yakında yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor. 

Elif Doğan Kimdir?

Halen Destan dizisinde Tutkun karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Elif Doğan, 6 Eylül 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimine halen devam eden Elif Doğan oyunculuğa yönelerek bu konuda eğitimler almıştır. Güzel oyuncu Elif Doğan aldığı eğitimlerin ardından ilk olarak Aşk Laftan Anlamaz ile kamera karşısına geçmiştir. oyuncu daha sonra birçok yapımda yer almıştır. Elif Doğan'ın yer aldığı yapımlar arasında
* Aşk Laftan Anlamaz
* Destan
* Gençliğim Eyvah
* Zengin ve Yoksul
* Darısı Başımıza
* Çukur
* Hayat Bazen Tatlıdır yer almaktadır. 
 

08-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar