Zalim İstanbul Sevcan Sini (Psikiyatrist Oya) Kimdir?

Zalim İstanbul Sevcan Sini (Psikiyatrist Oya) Kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul her pazartesi seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Diziye Psikiyatrist Oya karakteriyle dahil olan Sevcan Sini kimdir? Haberimizde!

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve Avşar Film tarafından hazırlanan Zalim İstanbul ikinci sezonunda da reytinglerle kanalın en iyi yapımları arasında olmaya devam ediyor. Yapımcılığını Şükrü Avşar, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma yanık kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Deniz Uğur (Seher), Simay Barlas (Damla) Sera Kutlubey (Cemre) Bahar şahin (Yağmur), İdris Nebi Taşkan (Civan) gibi güçlü oyuncuların rol aldığı diziye geçtiğimiz bölüm yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Nedim’in psikiyatrisi Oya karakteriyle Zalim İstanbul’a dahil olan güzel oyuncu Sevcan Sini kimdir sizler için araştırdık.

Sevcan Sini Genç ve Güzel Psikiyatrist Oya Karakteriyle Zalim İstanbul’da!

Avşar Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını yılların dizi yapımcısı Şükrü Avşar’ın üstlendiği ve bu sezon ikinci sezonuna giren zalim İstanbul Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Kanalın en çok reyting alan yapımlarından olan dizi bu sezonda aldığı reytinglerle oldukça iyi bir sırada yer alıyor. Seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği aşk ve dram türündeki dizininin oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerden oluşuyor.

Fikret Kuşkan, Mine Tugay gibi oyuncuların rol aldığı diziye Nedim karakterinin psikiyatristi olarak yeni bir karakter daha dahil oldu. Psikiyatrist Oya karakteriyle diziye dahil olan Sevcan Sini geçtiğimiz pazartesi günü ilk kez dizide rol aldı. Güzel oyuncu dizideki Oya karakteriyle ilgili olarak yakın çevresine “Oya karakterinden memnun olduğunu ve rolünü severek canlandırdığını” söyledi.

Sevcan Sini (Oya) Kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen Güzel oyuncu Sevcan Sini ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra mesleğini yapabilmek için İstanbul’a yerleşmiştir. İstanbul’a yerleşmesinin ardından özellikle tiyatro oyunlarında rol alan ve oldukça başarılı oyunlar çıkaran genç oyuncu dizi ve sinemalarda çok fazla rol almamıştır. Kamera karşısına ilk kez 2016 yılında Lanet: Ervah Cinleri adlı sinema filmiyle geçen Sevcan Sini bu filmdeki başarılı oyunuyla dikkatleri çekmiştir. Güzel oyuncunun Zalim İstanbul ilk dizi tecrübesi olacaktır.

05-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar