Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'den duygusal veda!

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'den duygusal veda!
Final yapan sevilen dizi Zalim İstanbul'da Ceren karakteriyle yer alan Bahar Şahin, dizinin son bölümünü izlerken duygularını sosyal medyadan paylaştı. Şahin bakın nasıl veda etti?

Avşar Film'in başarılı projelerinden biri olan Zalim İstanbul dizisi 39. Bölümle ekranlara veda etti. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Bahar Şahin gibi başarılı oyuncularla aşk, ihtiras ve sırlarla dolu bir hikayeyi anlatan Zalim İstanbul'un final bölümü yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul, 22 Haziran pazartesi günü son bölümüyle ekrandaydı. Dizide Ceren karakterini canlandıran oyuncu Bahar Şahin ise dizinin son bölüm ekrana gelmeden hemen önce sosyal medya hesabından özel bir veda mesajı paylaştı.

Bahar Şahin, Zalim İstanbul'a sosyal medyadan veda etti

Zalim İstanbul'da önemli bir karakter olan Ceren'i canlandıran Bahar Şahin, sosyal medya hesabından veda ederken dizideki partneri Ozan Dolunay'a da özel olarak teşekkür etti. Dizide yukarıda isimleri sayılan deneyimli oyuncuların yanı sıra genç oyuncuların performansları bbda çok beğenilmişti. Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan gibi genç oyuncuların canlandırdığı karakterler dizinin öne çıkan performanslarıydı. Antakya'dan İstanbul'a uzanan bir hikaye heyecan dolu sahnelerle her hafta ekrana geldi. Final bölümü yayınlanan dizi koronavirüs salgını sebebiyle ara vermiş ve yeniden sete başlandığında başrol oyuncusu Fikret Kuşkan sağlık riski sebebiyle diziden ayrılmıştı.

Çok yorulduk, çok eğlendik…

Zalim İstanbul 39 bölüm çekildi ve heyecan dolu hikaye oldukça trajik bir sonla tamamlandı. Son bölümde ölen Ceren karakteri ise dizinin sıra dışı karakterlerindendi. Bahar Şahin dizinin final gününde paylaştığı veda mesajında, "Zalım İstanbul yolu nasıl güzeldi ama. Çok güzel bir yolculuk yaşadık çok yorulduk çok eğlendik çok sevdik ama artık yolun sonuna geldik. Bu akşam son kez Zalım İstanbul izliyoruz. Canım partnerim Ozan Dolunay sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hoşçakal KARAÇAYLAR VE YILMAZLAR" ifadelerini kullandı. Bahar Şahin sosyal medya platformu İnstagram'dan yaptığı paylaşımda partneri Ozan Dolunay ile birlikte samimi bir poz verdikleri bir fotoğrafla veda etti.

22-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar