Zemheri 1. Bölüm İzle!

Zemheri 1. Bölüm İzle!
Zemheri 1. Bölüm İzle! Bu akşam Show TV kanalında başlayan Zemheri dizisi İlk bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor! Dizi hakkında merak edilenler haberimizin detaylarında!

Zemheri 1. Bölüm İzle! İlk bölümü ile 15 Ocak çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkacak Zemheri dizisinin yapımcılığını Ay yapım tarafından yapılıyor. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın yer aldığı dizinin senaryosu ise Sema Ergenekon yazıyor. Başrollerinde, Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçük Köse, Müfit Kayacan, Lila Gürmen, Emir Çubukcu, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi başarılı ve usta oyuncular yer alıyor. Aşk ve intikam aynı kalpte buluşum vücuda nasıl döküldüğünü anlatan Zemheri dizisinin ilk bölümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ZEMHERİ 1.BÖLÜM ÖZETİ

Firuze, hem çalışıp hemde ailesine bakar. Babası ve ailesi ile nacizane kendi halinde bir hayat yaşamaktadır.Firuze ve Ayaz sevgilidir. İkiside bir gün birlikte yaşayacakları hayatın hayalini kurmaktadır. Aşkın önlerinde hiç bir engel koyamayacağına her aşık gibi inanmışlardır. Fakat bu aşkın önünde engellerin en büyüğü durmaktadır. Ayaz'ın annesi İclal. İclal oğlunun geleceğinin maddi durumu çok iyi düzeyde olan Ayaz'ın ortağı Ertan'ın kız kardeşi Berrak ile olmmasını ister. Ayaz'a annelik kozlarını kullanarak iki aşığın arasını bozar. İlk defa bu duyguları yaşayan Firuze'nin o kelebekler uçuşan pamuk kalbi taşlaşmış artık katran bağlamıştır bu ayrılıkla. 

Birgün Firuze'nin babası Yaşar'ın çalıştığı şantiyede iş kazası olduğu öğrenilir. Şantiyedeki asansör makaradan çözülür ve içindeki 12 kişi ile yere çakılır. İş güvenliğinde ölümesebebiyet vermekten ifade veren Ayaz Yaşar Ustayı şuçlu tutar. Yaşar bey tutuklanır. Firuze ve ailesi babasının suçsuzluğuna gönülden inanır. İşte o anda Firuze and içer. Canı pahasına bu iftirayı ortaya çıkaracak ve babsının suçsuzluğunu kanıtlayacaktır. 

İşe babasının patronu Ertan'ın açıklarını öğrenmekle başlar. Onun zaaflarını ve gururun ne denli önemli bir yerde olduğunu öğrendikten sonra planını devreye sokar. Ertan ile sevgili olacak ve onun burnndan fitil fitil getirecektir. Ertan'ın hayatıdna bir tesadüf süsü vererek yer bulur kendisine. Ancak hesaba katmadığı kişilerle karşılaşır. 

Kendisini kağıt gibi atmış, kalbini parçalamış Ayaz Ertan'ın iş ortağıdır. Üstelik Ayaz Ertan'ın kız kardeşi Berrak ile nişanlı olduğunu öğrendiğinde İntikam hiç bu denli özel olmamıştır. Hayatlarını cehenneme çeviren kişilerin hayatlarını ceheneme çevirmeye yemin etmiştir. 

ZEMHERİ OYUNCULARI KİMDİR?

Firuze (Ayça Ayşin Turan)

25 Ekim 1992'de dünyaya gelen güzel oyuncu dizide Firuze karakterini canlandıracak. Firuze Yaşar Beyin kızıdır. Yakın geçmişte Ayaz ile birliktelikleri olmuş ancak ayaz'ın onu terketmesi ile kalbi adeta kayaya dönmüştür. Babasına atılan iftirayı açığa çıkartmak için Ertan ile sevgili olur. Ertan'ın kardeşi ile Ayaz'ın nişanlı olduğunu ve babasının hapse girmesindeki sebeb'in Ayaz ve Ertan olduğunu öğrendiğinde artık Firuze intikam kılıcını kuşanır. 

Ayaz (Alperen Duymaz)

3 Kasım 1992 tarinde dünyaya gelen oyuncu dizide Ayaz karakterine hayat verecek. Ayaz kalbinin kelebeklerini uçuran kişiyi bulmuştur. Fakat annesinin isteği ile Firuze'den ayrlır ve ortağı Ertan'ın kız kardeşi Berrak ile nişanlanır. Firuze'nin babasının hapse girmesinde büyük rol oynayan Ayaz Firuze'nin intikam için Ertan'ın hayatına, dolaylı olarakta Ayaz'ın hayatına girmiş olur. Şimdi aşkı ve hayatta kalan tek kişi olan annesinin sözleri arasında sıkışıp kalmıştır. 

Ertan (Caner Cindoruk)

Ertan Ayaz'ın iş ortağıdır. Hayattaki en önemli kişi kız kardeşi Berraktır. Onun için yapamayacı şey yoktur. Berrak Ayaz ile evlenmek istediğini dile getirdiğinde hemen işleri kolaylaştırmıştır. İşyerinde çıkan kazada hapse giren işçisi Yaşar'ın günahına Ayaz ile girmiş e onun kızı olan Firuze'yi bilmeden hayatına almıştır. O günden sonra hayatı tepetalak olmaya başlayacaktır. 

Show TV ekranlarında bu akşam başlayacak olan Zemheri dizisinin ilk bölümünü haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz. 

İyi Seyirler!

15-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar