Zemheri Dizisi Final mi Yapıyor?

Zemheri Dizisi Final mi Yapıyor?
Erken final yapan diziler listesine bir yenisi daha ekleniyor. Kulislerde Zemheri Final mi yapıyor soruları sorulurken dizinin 18 Mart’ta 10. Bölümle final yapacağı öğrenildi.

Kanallarda izleyici ile buluşan dizilerden pek çoğu ne yazık ki sezon sonunu göremeden final yaptı. Büyük umutlarla başlayan ve yüzlerce kişiye ekmek kapısı olan diziler her ne kadar iddialı girişler yapsalar da, iddialı ifadelerle açıklama yapsalar da ne yazık ki seyirci karşısına çıktıkları anda her şey ortaya çıkıyor. Yüksek bütçeli ve iddialı diziler reytinglerde umduklarını bulamayınca önce yayın günü değişmeye başlıyor sonra da final yapıyorlar. Şu ana kadar sezon başında başlayan pek çok yapım erken final yaparken bunlara bir yenisi daha ekleniyor. İddialara göre yeni başlayan ve henüz 8 bölüm yayınlanan Ay Yapım imzalı Zemheri Dizisinin final yapacağı söylentileri kulislerde dillendirilmeye başlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve iddialı kadrosu ve hikayesiyle büyük beklentiler oluşturan Zemheri ne yazık ki yayınlandı 8 bölüm boyunca reytinglerde gerilerde kaldı ve hem kanalı hem yapımcısını hayal kırıklığına uğrattı. İşte detaylar!

Zemheri Dizisi Final Yapıyor!

Show Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve Ay Yapım imzası taşıyan Zemheri dizisinin erken final yapacağı açıklandı. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Alperen Duymaz, Ayça Ayşin, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse ve Eylül Kandemir gibi isimlerin yer aldığı dizi aynı zamanda iddialı hikayesi ve yüksek bütçesiyle de dikkatleri çekmişti. Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu ise usta isim Sema Ergenekon kaleme alıyordu. 15 Ocakta ilk bölümüyle ekrana gelen dizi şu ana kadar 8 bölüm yayınlandı. İddialara göre 18 Mart akşamı yayınlanacak 10. Bölümle dizinin final yapacağı öğrenildi. Bir süredir reytinglerde düşüş yaşayan ve bir türlü toparlanamayan dizinin final yapacak olması ise dizinin seyirci kitlesi tarafından üzüntüyle karşılandı.

Zemheri Neden Final Yapıyor?

Bu sezon başlayan ve erken final yapan diğer tüm diziler gibi Zemheri’de erken Final yapıyor. Dizinin final yapmasının sebebi ise reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamamış olması. Başladığı ilk bölümden itibaren bir türlü istenilen seyirci oranına ulaşamayan dizinin en iyi hali bile ilk 10’a giremedi. En iyi derecesi 11. Olan dizi son bölümde ise 16.lığa kadar geriledi. 8 bölüm boyunca reyting sıralamasında 11 ve 16 arasında gidip gelen Zemheri’nin bu durumu yapımcı firma ve kanal tarafından kabullenilemedi ve dizinin final yapmasına karar verildi. Dizinin 18 Mart tarihinde 10. Bölümle ekranlara veda edeceği açıklandı.

09-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler