Zengin ve Yoksul dizisi Nihal (Gülcan Arslan) kimdir?

Zengin ve Yoksul dizisi Nihal (Gülcan Arslan) kimdir?
ATV ekranlarının yeni başlayan dizilerinden biri olan Zengin ve Yoksul'da Nihal karakterini canlandıran Gülcan Arslan kimdir?

Yaz dönemine girmeden hemen önce ATV'de yayınlanmaya başlayan Zengin ve Yoksul dizisi son olarak Pazar günü 3. bölümüyle ekranlara geldi. Zengin ve Yoksul dizisinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Osman Sonant, Damla Colbay, Gülcan Arslan ve Biran Damla Yılmaz yer alıyor. Gülcan Arslan, izleyici karşısına Nihal Taştan karakteriyle çıktı. Zengin ve Yoksul dizisinde Nihal karakterini canlandıran Gülcan Arslan kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Oyuncunun kariyerine yakından bakalım.

Gülcan Arslan'ı son olarak 2017 yılında ekranlara gelen Ölene Kadar dizisinde rol almıştı. Yaklaşık 2 yıldır televizyondan uzak kalan güzel oyuncu Zengin ve Yoksul dizisiyle birlikte ekranlara geri döndü. Gülcan Arslan dizide Nihal Taştan karakterini canlandırıyor. Gülcan Arslan ve canlandıracağı karakter Nihal Taştan hakkındaki bilgilere gelin birlikte bakalım.

Gülcan Arslan kimdir?

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986 yılında Sakarya'nın Karasu ilçesinde dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde aldı. Eğitiminin ardından televizyon sektörüne giriş yaptı. Gülcan Arslan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı ilk dizi TRT 1'den ekranlara gelen Sardunya Sokağı oldu. Gülcan Arslan 2011 yılında yayınlanan dizide Canan karakterini canlandırdı.

Bu tarihten itibaren Sınıf, Hepimiz Birimiz İçin, Gurbet Kuşları, Kafkas, Kahramanlar, Her Şeye Rağmen, Bir Çocuk Sevdim, Arka Sokaklar, Günahkar, Nizama Adanmış Ruhlar, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Ölene Kadar dizilerinde rol aldı.

Gülcan Arslan, şimdi de ATV'de yayınlanan Zengin ve Yoksul dizisinde rol almayı sürdürüyor. Bu dizide Gülcan Arslan'ı Nihal Taştan karakteriyle izliyoruz. Gülcan Arslan'ın canlandırdığı Nihal karakteri güzel bir kadındır. Güzelliğini kullanmayı çok iyi bilmektedir. Bu yapabilmek adına doğruları bir kenara bırakabiliyor. Muhakeme yapmakta zorlanan ve zayıf sinirlere sahiptir. Aslında kötü biri değil sadece daha iyi bir hayata sahip olmak istiyor.

Zengin ve Yoksul dizisi konusu

Yoksul, ancak girdiği her ortamda güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Meral, İstanbul'un en varlıklı ailelerinden biri olan Erdemliler'e gelin gider. Bu evlilikten sonra hayatının olumlu yönde değişeceğini düşünen Meral'i hiç beklemediği bir gelecek bekleyecek, eski günlerini mumla arayacaktır.

23-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar