Zengin ve Yoksul final yapıyor!

Zengin ve Yoksul final yapıyor!
ATV'nin en yeni dizilerinden Zengin ve Yoksul için flaş karar verildi. Yayın hayatına yeni başlayan dizi Zengin ve Yoksul final yapıyor.

ATV ekranın yeni soluklu dizi daha fazla dayanamadı. Pazar akşamları istediği başarıyı elde edemeyen Zengin ve Yoksul dizisi için final kararı alındı. Zengin ve Yoksul ne zaman final yapacak? Zengin ve Yoksul final mi yapıyor? İşte detaylar..

Başrollerini Binnur Kaya, Osman Sonant, Gökhan Alkan, Damla Colbay gibi başarılı isimlerin bir arada bulunduğu kadro kanalı büyük hüsrana uğrattı. NTC Medya'nın ATV ekranları için hazırladığı yeni dizi Zengin ve Yoksul büyük bir bekleti içinde izleyicisi ile buluşmuştu. Yelda Eroğlu ile Hatice Meryem'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin Pazar günü yayınlanmasının amacı o güne dair dişli bir rakibin olmamasıydı. Fakat hem yapım ekibi hem oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi reytingler de resmen çakıldı. Dizinin yeni başlamasına rağmen kanal bu duruma el koydu. Reytingnler de başarı elde edemeyen dizinin final yapması aşikar oldu. Peki ATV'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul dizisi ne zaman final yapacak? Zengin ve Yoksul neden yok? Zengin ve Yoksul final mi yaptı?

Zengin ve Yoksul final tarihi

Ekran macerasına hızlı giriş yapan Zengin ve Yoksul dizisi final yapıyor. Beklentileri karşılamayan dizi Zengin ve Yoksul, 26 Mayıs 2019 Pazar akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak olan final bölümü ile ekranlara veda edecek. Diziyi yakından takip edenler ise bu habere üzüldü. Farklı konusu ile izleyiciyi etkilemeyi düşünen dizi Zengin ve Yoksul beklediği yüksek reyitng oranlarını alamadı. Ve yeni başlayan yayın hayatına son vermek zorunda kaldı. 

Zengin ve Yoksul konusu:

Zengin ve Yoksul dizisi yaz sezonunda yayına girecek olmasına rağmen dram türünde olacak. Yaz dizilerinin daha çok eğlence ve komedi türünde olması sebebiyle bunun bir risk olup olmayacağı merak ediliyor. Dram türündeki dizide karakterlerden Meral ve kuzeni Berrin’in verdiği zorlu mücadele ekranlara gelecek. Alımlı bir kız olan Meral çok zengin ve güçlü bir aile olan Erdemli ailesine gelini olur; ancak Meral için zorlu günler bu evlilik ile başlar. Meral’i çok seven kuzeni Berrin ise Meral’i kurtarmak için büyük bir savaş içine girecektir. Bakalım Zengin ve Yoksul Atv ekranlarında başarılı olabilecek mi?

17-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler