Zeynep Tokuş Setlere Dönüyor

Zeynep Tokuş Setlere Dönüyor
Bir döneme damgasını vuran ve başladığı zaman sokaklarda kimselerin kalmadığı deli Yürek’in güzel oyuncusu Zeynep Tokuş setlere geri dönüyor.

Henüz televizyonda yayınlanan dizler bu kadar çok değilken ve henüz dizi piyasası bu kadar hareketli ve kanallarda bu kadar çok dizi yayınlamıyorken ekrana geldi o. Deli Yürek adlı efsane dizide ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile partner oldu ve yayınlandığı zamanlarda sokaklar boşaldı herkes ekran başına koştu. O kadar çok ünlendi ki herkesin sevgilisi, kız kardeşi, ablası ya da dert ortağı oldu. Sonra peş peşe birçok yapımda rol aldı ve ününe ün başarısına başarı kattı. Ancak ne olduysa oldu ve bir anda setlerden elini eteğini çekti. Gelen teklifleri geri çevirdi. Nedenini kimse bilemedi. Oysa tam da en verimli en çok iş yapacağı zamanlardı. Dizi ve film piyasasında onun kadar başarılı ve güzel oyuncu az bulunurken o hiçbir teklife geri dönmedi ve sevenlerini de üzdü. Sonra sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmaya başladı. İnanılmaz bir değişikliğe gitti ve yoga dersleri vermeye başladı. Sonunda o gün geldi ve güzel oyuncu Zeynep Tokuş gelen bir teklife evet dedi.

Zeynep Tokuş Yeniden

Başarılı ve güzel oyuncu Zeynep Tokuş bugüne kadar rol aldığı yapımlarda o kadar başarılı oldu ki herkes onu tanıyor. O ise bir dönem setlerden ve ekranlardan uzak durma kararı aldı ve bunu da yaptı. Sonunda Zeynep Tokuş bir teklife evet dedi. BKM Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen Aşkın Kıyameti adlı film için teklif götürülen güzel oyuncu Zeynep Tokuş projeye evet diyerek setlere dönme kararı aldı. Oyuncu kadrosunda Pınar Deniz, Boran Kuzum, Yiğit Kirazcı, Seda Türkmen ve Musa Uzunlar’ın rol alacağı ve Hilal Saral tarafından yönetilecek Aşkın Kıyameti adlı Filmin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacağı öğrenildi. Filmin internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacağı öğrenildi.

Zeynep Tokuş Kimdir?

Bir döneme damgasını vuran isimlerden biri olan güzel oyuncu Zeynep Tokuş 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından katıldığı 1998 Star Tv güzellik yarışmasında birinci olmuştur. Daha sonra oyunculuk mesleğine yönelen Zeynep Tokuş ilk olarak Deli Yürek adlı dizide rol almıştır. Daha sonra peş peşe pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu setlere ara verdikten sonra yoga eğitimi almış ve ardından eğitmenliğe başlamıştır. Zeynep Tokuş’un rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Ayrılık

·         Umut

·         Kardelen

·         Beyaz Melek

·         Vizontele Tuba

·         Eski Şehrin İnsanları

·         Hırçın Menekşe

·         Vizontele

·         Deli Yürek

10-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar