Ece Erken kimlerden para istedi?

Ece Erken kimlerden para istedi?
Ece Erken ‘Tefeciye bulaştım’ diyerek bazı ünlülerden yardım istedi. Hayranları ünlü sunucunun kimlerden ve hangi maksatla para istediğini merak ediyor.

Yaşadığı fırtınalı hayatla tartışmaların odağındaki Ece Erken ‘Tefeciye bulaştım’ diyerek bazı ünlülerden yardım istedi. Hayranları ünlü sunucunun kimlerden ve hangi maksatla para istediğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Ece Erken kimlerden para istedi?

YouTube kanalı açan sunucu Ece Erken, son zamanlarda adının kötü olaylara karışması nedeniyle komik bir video çekimi yaptı. "Tefeciye bulaştım" şakasıyla ünlü isimlerden para isteyen sunucu Erken, telefon görüşmelerini canlı yayınladı. Girdiği diyaloglar ve aldığı cevaplarla herkesi çok şaşırtan ünlü sunucu, yayının sonunda niyetini açıkladı.

Kim dost kim düşman gördük

Adı yuva yıkan kadına çıkan Ece Erken, geçmişe bir sünger çekerek yeni bir başlangıç yapmak için YouTube kanalı açtı. İlk yayınında ‘Tefeciye bulaştım’ diyerek arkadaş olduğu bazı ünlülerden para istedi. Para istemeye sunucu Arto’yu aramakla başlayan Ece Erken, “Acil paraya ihtiyacım var karakoldayım. Bana 5 bin TL gönderir misin?” sorusuna Arto’dan olumlu yanıt aldı. Arto hiç düşünmeden “Hesap numaranı gönder hemen atayım” diyerek hem Ece Erken’i hem de yayını izleyen milyonlarca kişiyi şaşırttı.

Zengin sevgilin varken benden isteyince şaşırdım

Hızını alamayan Ece Erken en yakın arkadaşım dediği şarkıcı Safiye Soyman’dan 10 bin TL istedi. Üzerinde nakit olmadığını söyleyen Soyman verdiği tepkiyle herkesi şok etti. Ünlü şarkıcı Soyman’ın “Senin zengin sevgilin var benden isteyince şaşırdım” cevabıyla bozulan Ece Erken, kendisi gibi sunucu Metin Uca’yı aradı. Uca, “Ben de zor durumdayım, varsa sen bana gönder” şeklinde espri yaparak telefonu kapattı. Program sırasında arkadaşı Sezer ve eski milli futbolcu Tanju’yu arayan Ece Erken programın sonunda neden böyle bir yola başvurduğunu bir cümleyle açıkladı: “Kim dost kim düşman görmek istedim.”

Ece Erken Kimdir?

1978 Çorlu doğumlu Erken, sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyon’da Radyo Vizyon ve Radyo Genç’te çalışarak kendini geliştiren Ece Erken, İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. daha sonra sırasıyla Star, Kanal 6, Number One TV, Genç TV ve Show TV’de program yaptı.

Dizi Oyunculuğu

1999 Nilgün (Tv dizisi)

2002 Aşk ve Gurur (Tv dizisi)

2003 Lise Defteri (Tv dizisi)

Sunduğu Programlar

2009 En Beyaz Geceler

2010 Aç Aç Kazan

2011 Hayata Gülerken

2014 Tatlım Benim

2017 İyi Fikir

2018 Söylemezsem Olmaz

10-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar