Cem Yılmaz, Demet Akalın’ı yine kızdırdı

Cem Yılmaz, Demet Akalın’ı yine kızdırdı
Sivri dilli komedyen cem Yılmaz, kızı Hira'nın para kaptırmasıyla gündeme gelen Demet Akalın'ı nasıl kızdırdı? Birbirlerini tiye alan iki ünlüden hangisi galip çıktı?

Sivri diliyle meşhur olan usta komedyen Cem Yılmaz, yine yaptı yapacağını. Zaman zaman yaptığı gösterilerde ünlü isimleri diline dolayan Cem Yılmaz stand-up gösterisinde bu defa da Demet Akalın'ı kızdırdı. Hayranları Cem Yılmaz’ın hangi olayla Demet Akalın’ı kızdırdığını merak ediyor. Birbirilerini tiye alan ünlüler savaşından kim galip çıktı? Şimdi detaylar

Cem Yılmaz yine Demet Akalın’ı kızdırdı

Stand- up gösteriyle komedi dünyasında haklı bir yeri olan Cem Yılmaz zekasını kullanarak ürettiği esprileriyle zaman zaman gündem oluyor. Özellikle ünlü isimlerin yaşadığı magazinsel olayları espri malzemesi yapmasıyla tanınan ünlü komedyen bu sefer kafayı ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın’a taktı. Kızı Hira'nın TikTok fenomenine 7 bin lira kaptırmasıyla sosyal medyaya düşen Demet Akalın’a espri yapan Cem Yılmaz bu sefer baltayı taşa vurdu.

Benim oğlum daha zeki

Sosyal medyayı geçen hafta meşgul eden olayda Demet Akalın’ın 7 yaşındaki kızı Hira, internette oyun oynarken annesinin kredi katından 7 bin lira kaptırmıştı. Olay üzerine demet Akalın, olayı kendi kişisel hesabından paylaşarak anne babaları uyarmıştı. Bu olaya telmihte bulunan Cem Yılmaz yaptığı paylaşımla ünlü şarkıcıyı tiye aldı. İşte Demet Akalın’ı kızdıran o paylaşımı yayınlıyoruz: “Demet Akalın’ın kızı Hira 7 bin TL kaybetmiş. Benim oğlum 2-3 sene önce 6 bin TL kaybetti Allah’tan. En azından biraz daha zeki, az kaybettirmiş"

Ben daha merhametliyim

Cem Yılmaz’ın yarı şaka yarı ciddi Demet Akalın’ı tiye alan paylaşımına cevap gecikmedi. Ünlü şarkıcı ve sunucu Cem Yılmaz'a jet cevap verdi. Tiye alma noktasında Cem Yılmaz’dan aşağı kalmayan Demet Akalın, Cem Yılmaz'a şu cümlelerle ağzının payını verdi: "Yalnız ben parayı, geri alıp çoktan Doğuya oyuncak olarak gönderdim. Ondan daha zengin değilim ama daha merhametli olduğum kesin! Kızımsa saf! Onun oğlu bilerek almış, Hira gül göndermiş arada fark var! Allah tüm çocuklara ana-baba parasını güzel yemeyi nasip etsin."

Şimdi gözler yeniden ve bir kez daha Cem Yılmaz’a çevrildi. Canlitv platformu olarak Cem Yılmaz’dan herhangi bir cevap gelmesi durumunda takipçilerimizle paylaşacağız.

10-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar