Zübeyde Analar Oğullar Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Zübeyde Analar Oğullar Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Başrolünde Zübeyde Hanım olarak Aslıhan Güner ve Mustafa Kemal olarak da Alican Yücesoy’un yer alacağı Zübeyde Analar Oğullar filminin kadrosu netleşiyor.

Bu sezon pek çok filmde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Aslıhan Güner yeni ve önemli bir filmle daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sinema sezonuna Komutan Filmi ile başlayan ve ardından Prestij Meselesi ile devam eden ve bu arada erken final yapan bir dizide de başrol oynayan güzel oyuncu Aslıhan Güner ICNN tarafından hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yıldönümü için çekilecek olan Zübeyde Analar Oğullar adlı filmde de Mustafa Kemal’in annesi Zübeyde Hanım karakterine hayat verecek. Yakında çekimleri başlayacak olan filmin hazırlıkları sürerken filmde rol alacak oyuncularda bir bir belli olmaya başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda Cenk Yaz oturacak ve film 29 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecek.

Zübeyde Analar Oğullar Kadrosunda Kimler Var?

ICNN Yapım tarafından hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürülen ve yakında sete çıkacak olan Zübeyde Analar Oğullar Filmi için cast çalışmasının sonuna gelimdi. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı film için çekim takvimi de belli oldu. 16 Mart tarihinde sete çıkarak çekimlere başlayacak olan filmin senaryosunu İlber Tekinsoy kaleme alırken film Cenk Yaz tarafından çekilecek. Kadrosunda

-          Aslıhan Güner (Zübeyde Hanım)

-          Alican Yücesoy (Mustafa Kemal)

-          Sitare Akbaş (Makbule Hanım)

-          Ulvi Karaca

-          Emre Kınay

-          Devrim Nas

-          Ayberk Aladar

-          Wilma Elles

-          Ece Baykal ve

-          Turgay Tanülkü gibi ünlü isimlerin yer alacağı dizinin okuma provaları birkaç güne kadar yapılacak. Aslıhan Güner’in Zübeyde Hanım’ın gençliğine hayat vereceği film için kostüm tasarımları ve mekan seçimleri de titizlikle planlanıyor.

29 Ekim’de Vizyonda

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 100. Kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim 2023 tarihinde beyaz perdede gösterime girecek olan ve özel olarak çekilecek Zübeyde Analar Oğullar filmi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını konu ediniyor. Nuri Yıldırım, Zeynep Güngör ve Alper Tosun’un yapımcılığını üstlendiği filmin çekimlerinin haftaya başlaması ve beş haftalık bir çekim sürecinin ardından post işlemlerinin yapılması planlanıyor. Bergama’da çekimleri yapılacak filmin 29 Ekim 2023 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar