Kraliçe'nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kraliçe'nin Yayın Tarihi Belli Oldu
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Kraliçe için geri sayım başladı. Uzun süredir çalışmaları devam eden Burcu Özberk’li Kraliçe dizisinin yayın tarihi 22 Mart Çarşamba oldu.

Uzun bir süredir hazırlıkları süren ve çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan yabancı bir diziden uyarlanan Kraliçe dizisinin yayınlanan fragmanları seyirci tarafından tam not almış ve oldukça beğenilmişti. Başrolünde ünlü ve güzel oyuncu Burcu Özberk ile Gökhan Alkan’ın yer aldığı dizi dram ve aile türünde ele alınıyor. Aldatma temasının ön planda olduğu dizi daha şimdiden büyük bir seyirci kitlesini kendisine bağlarken dizinin yayınlanacağı gün de oldukça merak edilmeye başlanmıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve Mednova tarafından hazırlanan dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Heyecanla beklenen dizinin yayınlanan fragmanlarında basketbolcu olan eşinin kendisini aldattığını öğrenen Deniz’in tepkisi ve yaşananlar seyirciyi heyecanlandırmıştı. Kanal D yönetimi tarafından artık yayına hazır hale gelen dizi için belirlenen gün ise Çarşamba olarak duyuruldu.

İlk Bölüm 22 Mart Çarşamba Akşamı

Mednova tarafından Kanal D için hazırlanan ve yabancı bir dizi olan Queen Sugar’dan uyarlanan Kraliçe dizisi için yayın macerası başlamak üzere. Artık yayın için gün saymaya başlayan dizinin yayınlanan fragmanları oldukça beğenildi. Güzel oyuncu Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı dizinin yayın tarihi olarak ise 22 Mart Çarşamba akşamı belirlendi. İlk bölümüyle 22 Mart Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak dizi bu güçlü günde seyirciyi kendisine çekmeye ve iyi reytinglerle yayın hayatına devam etmeye çalışacak. Kuruluş Osman, Adım Farah gibi dizilerin arasından sıyrılmaya çalışacak olan Kraliçe dizisinin bugünde alacağı her bir reyting yayın hayatının geleceği için hayati bir önem taşıyor.

Kraliçe Dizisi Hakkında

Yabancı bir dizi olan Queen Sugar’dan uyarlanan Kraliçe dizisi mednova Yapım tarafından hazırlanıyor. Fragmanları Kanal D ekranlarında dönmeye başlayan dizinin oyuncu kadrosunda

-          Burcu Özberk (Deniz)

-          Gökhan Alkan (Ateş)

-          Selin Şekerci

-          Özgün Karaman

-          Ayşe Akın

-          Serhat parıl

-          Afra Karagöz

-          Ecenaz Üçer ve

-          Cihat Tamer rol alıyor. Dizide bir basketbolcu olan Ateş ve takım arkadaşlarının bir kadına tecavüz etmeleri ve kadının bunu sosyal medyadan duyurması üzerine başlayan dramatik hikayeler konu alınıyor. Mutlu bir evliliği olan Deniz ve Ateş çiftinin bu olaylar sonrası ağır yara alan evliliği ve bundan sonraki yaşamları dizinin ana temasını teşkil ediyor. Dizinin ilk yayın tarihi 22 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00 olarak belirlenmiş durumda.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar